Iwonicz zdrój 26 - 1 - 2018 r
Re: Iwonicz zdrój 26 - 1 - 2018 r
Orzeł,ja terz na siłę nieszukam pasażera,fajnie by było jechać z fajną kobitką te prawie 300kilosów.Koszta wiadomo jak ktoś wporzo to dożuci jak burak to trzepnie dzwiami i tyle będzesz go widzał samo życie.
Radek 74 ja też mam ok 300 km ale połączenie porażka kiedyś jechałem jak byłem w gòrniku okolica fajna na spacery.Może jak będę wracał ktoś się trafi
Orzeł,czli wychodzi z tego forum że byłeś już w sanatorium,myślę że tam niema fali wybierania miśków nidzy,obcinki kotów, raz to już przechodziłem.Oczywiście żartuję.Przydał by się własny nidza . Krzyczysz jeden najlepiej ??? kawa,seta i odzew tak jest dzadku.To były czasy.Pomarzyć morzna,no hyba że ktoś wprowadzi za marzenia karę śmierci,co unas morze być morzliwe..żart...to ja już będe ścięty na rynku dla przykładu dla gawiedz.
Orzeł ja szukam współ towarzysz ,bo moje auto pali z korby i ktoś musi opuścić odprężnik ,prosty i niezawodny silnik s55.Reszta to ful wypas.Wszyscy po turnusie pchają, ciągają,przepinają,a ja wiadro gorącej wudzi,parę obrotów i pach pach, jedzem panie zielonka.
Matylda77 szkoda że niewiem jak wyglądasz w realu,jak przeglądasz się w lustrze to już sukces.Ja tylko w polerowanym metalu bo lustro by niewytrzymało...żart...Jle ty masz z tego Lublina km.Jedzesz przez Rzeszów i tak dalej.