Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Radek74 pisze: 20 sty 2018 09:05
Jacek można,tylko pod małym warunkiem,że odległość nieprzekracz długości.Ale w tych kwestiach raczej panie są bieglejsze.Pozdrawiam,nową przyszłą kuracjuszkę.Jeśli ostatnie cyfry to data urodzenia,to [cenzura].....e.
Radek74 pisze: 20 sty 2018 09:51
Aga83 żadna tajemnica, świeżaków żucają wysoko do Białego.A z tymi tabletkami ,no raczej w mojm wieku jak bym potrzebował ,to klęska,mi niepotrzebne, morze stanąć nieten organ co trzeba,i klops.To moja osobista tragedia sznapner w awganistanie ptaszka mi urwał.No wiesz w przyrodze jedne organy przejmują podwójnie zmysły drógiego zostaje tylko [cenzura] anal.pozdrawiam
pozdrawiam .świeżaki mają zawsze pod górkę. Crr krus.
Aga 83 pisze: 20 sty 2018 10:39
CRR krus mam nadzieje że towarzystwo dopisze. I nie będę najmłodsza ...!
Aga pierwszym razem bylam najmłodsza na turnusie i nie było wesoło.... ale drugim razem miałam super towarzystwo głowa do góry,zobaczysz że to będzie wyjątkowo udany turnus....przecież Agnieszki to fajne dziewczyny
Witaj Aga ,miło że dołączyłaś
Panowie sugeruję troszkę powstrzymać emocje
Radek nagrodą miała być wycieczka na Litwę*..........ale skoro nie jesteś zainteresowany.
W dobrym towarzystwie zawsze zajnteresowany.Tylko ja mam tandem,no i z geografią krucho,potrzebny nawiligator.Jdę parzyć herbatkę ,,ma mieć moc.Aga no chwileczkę,najmłodsza i to twoje zmartwienie.To myślę że to twój atut.Niewarzny wiek ,a głównie podejście do życia .Mam kolegów po70+ motocylkistów [cenzura] goście,przecież i my będzemy kiedyś starzy.