Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krysiaczek_ok pisze: 26 sty 2018 19:53
A ja już na miejscu Czekam na tą kawę ,szukaj starszej pani haha Na razie nudno tu,ludzie pozamykali się w pokojach buuu Pozdrawiam
Bo to od jutra się zacznie Krysiu masz 1 czy 2osobowy pokój?? a nie grają w kawiarni? ponoć codziennie dancingi tam są
Agnieszko dziś wszystko będzie wiadomo sprawdzimy czy są tanice bo sam Aleksandrów to tragedia jeden wielki bród. Mam nadzieje że przynajmniej tanice będą dobre.
Moje nogi mają się całkiem dobrze a Ty Magda 1972 tak się nie spinaj bo serduszko może nie wytrzymać. Pisząc że jest brudno miałem na myśli że władze miasta słabo dbają nie miałem zamiaru urazić żadnego mieszkanica ale jeśli ktoś tak się poczuł to przepraszam. Tak swoją drogą to chyba uwielbiasz obserwować kuracjuszy z okna.