Ciechocinek lipiec 2013-podsumowanie!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
forumowicz

Re: Ciechocinek lipiec 2013-podsumowanie!

Post autor: forumowicz »

Po prostu załamka :roll: :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

meduza46 pisze:Co pokazuje na parkiecie ,Obrońco Moralności ?I co Cię obchodzi kto gdzie uprawiał sex na litość boską ,nie łażź po nocy nie zaglądaj ludziom do aut to nie będziesz się miał czym gorszyć .Ja nie podglądam co kto robi ...i skąd wiesz że akurat parka która to robiła w aucie nie była małżeństwem . Wiesz miałam wielką ochotę na spotkanie forumowiczów w Łodzi (chociażby ze względu na Kruszynkę i Słoneczko które uważam za sympatyczne osoby), ale jeżeli w tym towarzystwie znalazłaby się jeszcze jedna osoba o Twoich poglądach to dziękuję bardzo ,wolę nie ryzykować .
Meduzka własnie zakończyłam dzień pracy od 8:00 .
Bardzo dziękuję za okazaną mi sympatię ,wprawiłas mnie w :oops:
Ale jest mi miło. :kwiat:
Hm ...smutne jest to co tutaj czytam ,wszak prezentuję osobiscie takie stanowisko, iż mozna sie nie zgadzać ,dyskutować i nawet podkurzyć ale z klasą .
Nie warto tracić czasu na takie "dokuczanie " sobie .
Czas tak szybko ucieka ,czasami choroba kogoś bliskiego,własnie to przeżywam :( uświadamia nam ,że warto mieć zapas empatii ,warto rozumieć innych ....w myśl pięknego i jakże aktualnego powiedzenia..."Spieszmy się kochać ludzi ,tak szybko odchodzą..."
Nie będę nikomu słodzić ,ale Selene ,Elunia ,Wojtaszek,Mix ,Max , Andrzej ,Basia Olsztyn ,Górka, której nie znam ,Teska :serce: :serce: :serce: I inni którzy razem się spotkali ,świetnie bawili pokazali,że można ,że warto.
A ja ciągle marzę o takim dołaczeniu do tej fajnej grupki ,wierzę ,że się to stanie.
Dlatego proszę ...wszak tu jestem "królową " i BASTA :lol: :lol: :lol: szanujmy się ,pomagajmy sobie czasami i obdarzajmy sympatią.
Warto ,mało mamy czasu ,tego przyziemnego ,nie traćmy go na spory ,po prostu.
Z wyrazami sympatii dla wszystkich tutaj zaglądajacych.
Kruszynka :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Przeczytałem wszystkie posty w tym wątku i trochę nie podoba mi się taka wymiana poglądów. Moim zdaniem na tym foru