Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich serdecznie. 20 marca wyjeżdżam do sanatorium w Poddębicach. Ciekawa jestem czego mogę się spodziewać, czy ktoś z Was już tam był, a może ktoś jedzie też w tym terminie?
yenny, w Poddębicach jest rehabilitacja w ramach prewencji . Jest to skrzydło budynku szpitalnego . Warunki socjalne tak jak w większości obiektów sanatoryjnych , z mała różnicą że nie jest to obiekt sanatoryjny. ZUS wysyła na turnusy rehabilitacyjne a nie na uzdrowiskowe leczenie . Zabiegi całkiem całkiem , tylko brak tego co w ośrodkach innego typu . W samych Poddębicach też szału z rozrywkami nie ma . Po prostu smętne małe miasteczko . Byłam tam na rehabilitacji ale szpitalnej .
Dziękuję serdecznie za odpowiedz. Może znajdą się jeszcze osoby które były w tym centrum zdrowia. Na skierowaniu mam budynek G A może znajdą się osoby które też w tym terminie mają tam skierowanie?
Trochę się miniemy. Jadę 23 lutego. T/rochę juz żałuję, że wybrałam Poddębice, jak czytam , że to oddział szpitalny.
Także jak rozpocznę turnus, chetnie podzielę się inf. Zapraszam do montaktu
Współczuje wam tych Poddębic. Mały powiatowy szpital i małe miasteczko powiatowe w moim województwie. Z pobytem sanatoryjnym nic wspólnego nie ma. Tylko rehabilitacja i nic więcej. Sam bym tam na pewno nie wybrał tego miejsca. Już lepiej było jechać do Osieczka lub innego ośrodka ZUS, ale nie do szpitala. Pozdrawiam.
Zbigniew 165 przyznam, że już mnie trzesie na samą myśl. a wybrałam sama, bp blisko miejsca zamieszkania.
Mój stan zdrowia nie pozwala na jakieś wielkie rozrwki. Bardziej zależy mi by nie było musztryjak na koloniach i by możliwe były przeustki dajmy na to z soboty na niedziele dodomku Wtedy jakoś w tygodniu odpękam.
wiesniaczkaela pisze: 01 lut 2018 21:28
yenny, w Poddębicach jest rehabilitacja w ramach prewencji . Jest to skrzydło budynku szpitalnego . Warunki socjalne tak jak w większości obiektów sanatoryjnych , z mała różnicą że nie jest to obiekt sanatoryjny. ZUS wysyła na turnusy rehabilitacyjne a nie na uzdrowiskowe leczenie . Zabiegi całkiem całkiem , tylko brak tego co w ośrodkach innego typu . W samych Poddębicach też szału z rozrywkami nie ma . Po prostu smętne małe miasteczko . Byłam tam na rehabilitacji ale szpitalnej .
A Jak wygląda sprawa przepustek?
Czy po zabiegach jest czas wolny , czy jakieś sztywne godziny nocne?
Ile osób liczą turnusy?
Ilu osobowe pokoje?
Czy telewizja płatna?
Nie wiem dokładnie , bo tak jak pisałam ja byłam na szpitalnej.Rozmawiałam z ludzmi i chyba problemów nie mieli. Te pokoje które widziałam to były 2 osobowe , ale tam było cięzko się dostać bo piguły na korytarzu pilnowały aby ludzie z oddziałów szpitalnych się nie kręcili.