Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ogromne podziękowania dla nietuzinkowej
to jeszcze nie koniec moich pytań, więc proszę zajrzyj od czasu do czasu tutaj,
podwieszki - normalne, że rehabilitanci odchodza do innych kuracjuszy, ale spotkałam się na dwóch turnusach z tym, ze jaśnie wielmożny pan rehabilitant prosił (dobrze, że nie kazał ) samemu sie pdwiesić, on tylko na szybko poprawił (nie do końca dobrze) i szedł przeglądać gazetę lub "grzebać" w telefonie. Rozumiem, że nie każdy pacjent potrzebuje indywidualnego podejścia - sa przecież ludziska bezpośrednio po wypadku i im trzeba naprawdę poświęcić więcej uwagi
o dr Urbańskiej już gdzieś czytałam
Czy przydział do lekarza robi pielęgniarka przy kuracjuszu, czy dostaje się "zaocznie' (bo skoro ta na N jest fajna, to chciałabym do niej )
nietuzinkowa, skoro nie uwzględnili Ci biletu, trzeba było wypisać oświadczenie na przejazd samochodem prywatnym
jak mi się nasuną jakieś pytanka, to je tutaj wyliterkuję
Tojka lekarza przydzieliła pielęgniarka ...mozesz zapytać czy da Ciebie do dr Nitkowskiej ..warto spróbować Kolejek nie ma do podpisu strasznych ...idzie szybko Materace ...mi się trafił dobry twardy zero bólów pleców ...kolezanka miała wersalke i też nie narzekała ale byli ludzie którzy bardzo na to narzekali ....Kolega nawet zrezygnował z turnusu bo zmiana pokoju nic nie dała ...Zaplacili kilometrowke ale to już nie tyle co za bilet ...Pozdrawiam
grzegorz67 pisze: 21 lut 2018 14:20
Witam, najlepiej wsiąść w Szczecinie Dąbiu?Pozdrawiam.
Grzegorz napewno Szczecin Dąbie ale trzeba pamiętać aby zadzwonić bo to jest przystanek na źądanie mieszkam na prawobrzeźu i wiem bo teź z tego transportu korzystam jadąc nad morze pozdrawiam
jak daleko jest od stacji PKP Szczecin Dąbie do przystanku busów
mam niewiele czasu, a trzeba sie przemieścic z bagażem
próbowałam zobaczyc to na mapie, ale cięzko mi to idzie
Nie wiem jeszcze czym pojadę, więc sprawdzam każdą ewentualność
oooooo to spoczko
doczytalam, ze Benko_bus zatrzymuje się tylko na żądanie na przystanku przy ul. Goleniowskiej
czy to jest wlasnie to?
czy busy innej firmy tez jeżdżą?
Dobry wieczór . Ja wprawdzie trochę bliżej , bo do Dziwnówka ale trasa podobna, więc mam pytanie. Dla czego wysiadać z pociągu w Dąbiu .W 2016 r jechałam do głównego i zaraz miałam busa do Dziwnówka. Jedyny minus to to że oficjalne otwarcie odbywało się godzinę po moim przyjezdzie i musiała pokonać te diabelne schody.Wracając załapałam się na ruchome Teraz czekam na zmiany w PKP. Może będzie ICE. relacji Łódz- Szczecin.
Mieszkam w Szczecinie odpowiadam na pytania ja wolę Szczecin Główny zawsze jest miejsce w busie a w Dąbiu moźe być sporo ludzi i niema rezerwacji a co do odległości w Dąbiu wysiada się na dworcu i przy dworcu jest przystanek busów natomiast ul. Goleniowska jest dalej będzie ok 300 m i niewiadomo o który przystanek chodzi przy pl. Słowiańskim czy gdzie ,ulica długa trzeba dzwonić i pytac więc proponuję Szczecin główny PKS jest z tyłu dworca pkp,lub bus przy dworcu stoją i czekają pozdrawiam serdecznie