Smog w miejscowościach uzdrowiskowych i nie tylko..
Re: Smog w miejscowościach uzdrowiskowych i nie tylko..
Nadal są jednak uzdrowiska gdzie nie pobierają opłaty za klimatyczne. I nie tylko uzdrowiska bo i np wczasy. Maja je rzekomo w cenie.
Co do TV mówią że kazdy musi a jednak nie płaciłam zadnego razu, współlokatorka płaciła więc jej dawalam pół ceny i zawsze płacimy mniej od reszty.
Żądko biorę auto ale raz wzięłam po rozmowie z dyrekcją nie płaciłam za parking ale miałam nikomu tego nie mówić.
Wiele da się ominąć na szczęście.
Co do TV mówią że kazdy musi a jednak nie płaciłam zadnego razu, współlokatorka płaciła więc jej dawalam pół ceny i zawsze płacimy mniej od reszty.
Żądko biorę auto ale raz wzięłam po rozmowie z dyrekcją nie płaciłam za parking ale miałam nikomu tego nie mówić.
Witam, ciągle gdzieś przewija się ten Królik.Eh...Pozdrawiam i proszę wspomnieć o mnie Królikowi
/taki żart od razu zaznaczam/.
/taki żart od razu zaznaczam/.
-
forumowicz
marjolus pisze: 26 lut 2018 09:06 Nadal są jednak uzdrowiska gdzie nie pobierają opłaty za klimatyczne. I nie tylko uzdrowiska bo i np wczasy. Maja je rzekomo w cenie.
To dobrze marjolus że nikomu nie powiedziałaś o tym parkingu
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Niemarjolus pisze: 26 lut 2018 09:06 Nadal są jednak uzdrowiska gdzie nie pobierają opłaty za klimatyczne. I nie tylko uzdrowiska bo i np wczasy. Maja je rzekomo w cenie.
Wielu którzy posiadaja pensjonaty czy Hotele ,aby nie DENERWOWAĆ Klientów opłatę klimatyczną czy miejscowa wrzuca w koszt pokoju .
Nawet wielkie obiekty kołobrzeskie w cenie mają w/w opłatę jest to składowa cena pokoju tak ma np Bałtyk w którym ostatnio zamieszkałem podczas podróży słuzbowej delegacji, co do parkingu operatorem jest firma dzierżawiąca od Bałtyku teren .