Smog w miejscowościach uzdrowiskowych i nie tylko..

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
marjolus
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2017 14:36
Staż sanatoryjny: 6

Re: Smog w miejscowościach uzdrowiskowych i nie tylko..

Post autor: marjolus »

Nadal są jednak uzdrowiska gdzie nie pobierają opłaty za klimatyczne. I nie tylko uzdrowiska bo i np wczasy. Maja je rzekomo w cenie.
Co do TV mówią że kazdy musi a jednak nie płaciłam zadnego razu, współlokatorka płaciła więc jej dawalam pół ceny i zawsze płacimy mniej od reszty.
Żądko biorę auto ale raz wzięłam po rozmowie z dyrekcją nie płaciłam za parking ale miałam nikomu tego nie mówić.
Wiele da się ominąć na szczęście.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Witam, ciągle gdzieś przewija się ten Królik.Eh...Pozdrawiam i proszę wspomnieć o mnie Królikowi
/taki żart od razu zaznaczam/.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

marjolus pisze: 26 lut 2018 09:06 Nadal są jednak uzdrowiska gdzie nie pobierają opłaty za klimatyczne. I nie tylko uzdrowiska bo i np wczasy. Maja je rzekomo w cenie.
Co do TV mówią że kazdy musi a jednak nie płaciłam zadnego razu, współlokatorka płaciła więc jej dawalam pół ceny i zawsze płacimy mniej od reszty.
Żądko biorę auto ale raz wzięłam po rozmowie z dyrekcją nie płaciłam za parking ale miałam nikomu tego nie mówić.

To dobrze marjolus że nikomu nie powiedziałaś o tym parkingu :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

marjolus pisze: 26 lut 2018 09:06 Nadal są jednak uzdrowiska gdzie nie pobierają opłaty za klimatyczne. I nie tylko uzdrowiska bo i np wczasy. Maja je rzekomo w cenie.
Nie

Wielu którzy posiadaja pensjonaty czy Hotele ,aby nie DENERWOWAĆ Klientów opłatę klimatyczną czy miejscowa wrzuca w koszt pokoju .
Nawet wielkie obiekty kołobrzeskie w cenie mają w/w opłatę jest to składowa cena pokoju tak ma np Bałtyk w którym ostatnio zamieszkałem podczas podróży słuzbowej delegacji, co do parkingu operatorem jest firma dzierżawiąca od Bałtyku teren .
Awatar użytkownika
marjolus
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2017 14:36