Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mnie niestety też dopadła i byłem zmuszony zrezygnować z kilku basenów solankowych. Prawie wszyscy co chodzili na basen odchorowali. Trzeba było chodzić około 650 m. Nowe znajomości, tańce , rehabilitacja itd. Byłem w Ciechu 4 raz więc robiłem za przewodnika
Opis umieściłem w trakcie pobytu i na pewno nic by to nie zmieniło mojego nastawienia. Osobiście nie polecam pokoi przed remontem , mało jedynek i dwójek, sporo pokoi typu studio tak jak pisałem. Bardzo kręte korytarze i znaleźć niektóre pokoje na początku to istny obłęd, np idąc korytarzem w poszukiwaniu nr 100 okazuje się , że pokoje kończą się na 99 a 100 jest w innym korytarzu i na innym poziomie.
Witam. Zaczynam kolejkę z nr 29358 jeszcze nigdy nie miałam tak wysokiego numerka. Nie wiem ile mi przewidują oczekiwania nie mam jeszcze pisma nr podejrzałam w zip.