Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zaba-12 pisze: 12 mar 2018 11:54
hehe, z NFZ mam na wiosnę, ale z ZUS-u też by się zdało , bo tu się naczekałam trochę...będzie ok, nie ma co się martwić ...miłego dnia
Praca nie zając,jedz do Iwonicza,nie marnuj oczekiwania.No chyba,że dziecko w związek wstępuje.Pzd
komisja w Olsztynie, Pani dzwoniła przed chwilą ze skierowanie które mi wysłała mam oddać-bo się pośpieszyli. Skierowanie dostałam do Gdańska, i to na maj-szkoda nie pojadę. Do Iwonicza w kwietniu nie dam rady- zmiana pracy, ale może przełożą na maj...poczekam
Witaj zda-rek1 więc ja złoźyłam wniosek o rehabilitacje z Zus coś około 16.01, komisja 02.02 mogłam wybrać poprosiłam o stacjonarne zawsze biore ambulatoryjne, po komisji ok 3 tygodnie odpowiedź jade nad morze do Pustkowa szybko od 27.03 pozdrawiam
Ewucha, bardzo Ci dziękuję, i gratuluję szybkiego przydziału To faktycznie, procedura przeszła błyskawicznie Rozumiem, że jeszcze Miałaś możliwość wyboru miejsca
Witam Zda-rek1 poprostu grzecznie spytałam czy mogę otrzymac rehabilitacje stacjonarną poniewaz biorę tylko ambulatorynie a na tym mi zaleźało wiec zdałam sie na Zus i tyle mysle ze jakbym zaproponowala moźe i dałoby rade wybrać trzeba próbować ,niewiem jak to działa ale mam podejrzenia ze orzecznik proponuje miejsce i czas ale to tylko moje spostrzezenia bo gdy chciałam zmienic datę wyjazdu powiedziano mi ze muszę pismo do orzecznika pisac on kieruje i on decyduje pozdrawiam