Cudowne dni w......
Re: Cudowne dni w......
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
By się przejrzeć w nich, odnaleźć w nich… Choćby nikły cień pierwszych serca drżeń…Każdy z nas ma takie miejsce, gdzie czas się zatrzymał, gdzie znikają smutki, wspomnienia stają się rzeczywistością… Miejsce w którym wszystkie problemy przestają istnieć… Miejsce pełne wspomnień… Wracamy tam, aby jeszcze raz przeżyć każda chwilę, która nas cieszyła lub wywoływała łzy… Przymykamy oczy… Rozkoszujemy się obrazami… Wspomnieniem kogoś, kogo nie ma obok nas… Ja tez mam takie niezapomniane miejsce… Do mojego miejsca uciekam najczęściej w chwilach, kiedy czuję się zagubiona i zmęczona codziennością… Ta ucieczka sprawia, że nabieram chęci do życia i siły, żeby sprostać temu, co przynosi mi życie… Zawsze to było w jakimś stopniu „moje miejsce”, od dziecinnych lat…
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
A to Kruszynko nasz ulubiony utwór
http://fishuennt.wrzuta.pl/audio/2IjaMv2e9Si/
-
forumowicz
Słoneczko możliwość goszczenia Ciebie była dla mnie prawdziwą przyjemnością i nie tylko dla mnie.Sloneczko pisze:Moja kochana Kruszynko, dziękuję Ci za twoje wielkie serce i twój ogromny optymizm, wspaniałą gościnność i nasze wspólne rozmowy
Cieszę się, ze Cie poznałam i miejsce, z którym było mi tak ciężko się rozstać. Mam nadzieję, że powrócę kiedyś do tego miejsca by znów skosztować tej rodzinnej atmosfery i radości życia. Powróciłam do domu z miejsca przyjemnego i wręcz niesamowitego.I niech wszyscy myślą co chcą ale ja uwielbiam Cię
![]()
![]()
![]()
A to Kruszynko nasz ulubiony utwór![]()
http://fishuennt.wrzuta.pl/audio/2IjaMv2e9Si/
Ja tez mam taka nadzieję że powrócisz i może nawet nie sama
To w takim razie do następnego spotkanka,w takim gronie jak to i chyba powiększonym o M prawda?
Całusie jeszcze raz.