KRYNICA ZDRÓJ- KTÓRE SANATORIA POLECACIE

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
AGADAB
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2017 21:33
Oddział NFZ: Mazowiecki

KRYNICA ZDRÓJ- KTÓRE SANATORIA POLECACIE

Post autor: AGADAB »

Proszę o opinie które sanatoria polecacie na pobyt pełnopłatny w Krynicy Zdroju lub w innym fajnym miejscu.
Głównie chodzi mi o dobrą bazę rehabilitacyjną na miejscu z basenem, krio komorą oraz dobre warunki mieszkaniowe
Awatar użytkownika
Isia55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 paź 2014 09:35
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: KRYNICA ZDRÓJ- KTÓRE SANATORIA POLECACIE

Post autor: Isia55 »

Witaj AGADAB, w Krynicy Zdrój polecam Sanatorium MSW CONTINENTAL. Masz tam wszystko to o czym piszesz. Dobre warunki mieszkaniowe, dobre zabiegi rehabilitacyjne basen I spa no i komorę kriogeniczną. Pełnopłatne pobyty tygodniowe, terminy do wyboru.Ja wybieram się tam we wrześniu.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Z tymi warunkami w Continentalu to polemizowałabym :?
Awatar użytkownika
BOZENAD9
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2018 19:27
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: BOZENAD9 »

Jeśli chodzi o Krynice to po powrocie mogę z całą odpowiedzialnością polecić 20 Szpital Wojskowy.Dobra baza rehabilitacyjna i pobytowa.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

AGADAB będąc właśnie z Lwimgrodzie to miejsce polecam...może niemają basenu ( choć właśnie trwa jego budowa ) to jak dla nas baza zabiegowa jest super :)
Gość

Post autor: Gość »

Witaj. W Krynicy sanatorium wojskowe do byłby dobry wybór ale może pobuszuj trochę w Polanczyku , Polanicy czy Iwoniczu. ;) Pozdro....
kryzny
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2015 09:26
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kryzny »

W krynicy polecam Wojskowe sanatorium Poproś o zakwaterowanie w dobudowanej części Bardzo ładne wyremontowane pokoje z pięknymi łazienkami Baza zabiegowa dobra jest basen jest i nowa kriokomora Wyżywienie smaczne Diety różnorodne Na miejscu basen W budynku kawiarnia a tam codziennie tańce do 23 Co prawda ja wolałam gdzie indziej na tańce ale po 22 i tam zaglądałam Ja polecam Mnie wszystko odpowiadało
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

AGADAB pisze: 03 lip 2017 23:03 Proszę o opinie które sanatoria polecacie na pobyt pełnopłatny w Krynicy Zdroju lub w innym fajnym miejscu.
Głównie chodzi mi o dobrą bazę rehabilitacyjną na miejscu z basenem, krio komorą oraz dobre warunki mieszkaniowe
Mam dwa Pytania?

a) czy masz konkretną dolegliwość -schorzenie ,które chcesz podeczyć
b) czy chcesz profilaktycznie wyjechać odpocząć i..

Jeżeli chcesz podleczyć schorzenie muszisz skonsultowac to zlekarzem Balenologiem otóz Krynica mimo ze uznany KURORT nie zalecana jest dla Osób z niektórymi nawet pospolitymi schorzeniami.
To jest ważne dla swojego samopoczucia .

Natomiast jeżeli tak jak piszesz w temacie to osobicie polecam Dr.Irena Eris SPA za opowiednie pieniadze Dobry standard lub Czarny Potok ew Prezydent
Gość

Post autor: Gość »

Hej Darek polecasz te hotele -spa bo pewnie sam spędziłeś tam 2 a może 3 tygodnie :lol: :lol: :lol:
dorotka65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2018 18:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: dorotka65 »

Jadę niedługo do Continentala,po powrocie napiszę czy warto jechać tam prywatnie.Byłam dwa razy w Damisie było ok. :kwiat:
ODPOWIEDZ