Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Daj spokój,tutaj wszyscy są równi! Świerzaki to w Biedronce, spotkanie singli ciekawy pomysł,każdy chociaż przecież kilka dni może być singlem, Słoneczko lubi tylko singli
Florystka każdy z nas na jakimś spotkaniu był świeżakiem i myślę,że jakieś spotkanie może jeszcze się wykluje....aczkolwiek post Gieni zrobił w tej kwestii sporo złego.
O co tu biega? bo ja Rybeńko również chyba coś przeoczyłam ale spotkanie singli z miłą chęcią bym zaliczyła ...a gdyby to jeszcze było na północy, to już raj na ziemi