pocieszycielki mężów

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: pocieszycielki mężów

Post autor: Selene »

Sierotko kobieca intuicja a ponadto po jego wypowiedziach i to prawie na wszystkich tutaj forach.
A i zapewne chętnie by dołączył do naszego planowanego wypadu. :P
monika
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2011 17:04

Post autor: monika »

Witam nowe osoby na tym forum widze ze dyskusja sie nrozkreca :) pozdrawiam
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewa831 »

Witajcie. Ja jadę do krynicy ale z wycieczką na 2 dni 5i 6 styczeń.
pantera
Na forum od: 30 lis 2011 13:13

Post autor: pantera »

Witam . Pisz o sanatoriach gdzie byłeś z miłą chęcią poczytamy gdzie dobrze jest pojechać. Pozdrawiam
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewa831 »

popieram dziewczyny. Pozdrawiam
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

Basiu aleś zaszalała z tą grzesznicą :lol:. Osobiście uważam że jak się ma nogi które jeszcze noszą to dopiero jest grzech nie tańczyć.Byłam już parę razy w sanatorium i zawsze chodzę na tańce nawet mąż mi w tym nie przeszkodzi.Uważam taniec za bardzo dobrą terapię i polecam wszystkim. :) Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Poznałam na turnusie fajnego facecika ale dopiero po powrocie do domów żałowaliśmy, że byliśmy za grzeczni i skończyło się tylko na niewinnych pocałunkach :) Ale mimo to, wspomnienia są cudowne nawet bez sexu jak to niektórzy (zgorszeni) opisują. Pozdrawiam :)
mala
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2011 20:49

Post autor: mala »

olga57 pisze:Basiu aleś zaszalała z tą grzesznicą :lol:. Osobiście uważam że jak się ma nogi które jeszcze noszą to dopiero jest grzech nie tańczyć.Byłam już parę razy w sanatorium i zawsze chodzę na tańce nawet mąż mi w tym nie przeszkodzi.Uważam taniec za bardzo dobrą terapię i polecam wszystkim. :) Pozdrawiam.
Witaj Basiu zgadzam się z tobą tańce toooo dopiero terapia,i niech zazdroszczą ci którzy jadą i nie korzystają z dodatkowych zabiegów ;) :) POZDRAWIAM :)
mala
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2011 20:49

Post autor: mala »

mala pisze:
olga57 pisze:Basiu aleś zaszalała z tą grzesznicą :lol:. Osobiście uważam że jak się ma nogi które jeszcze noszą to dopiero jest grzech nie tańczyć.Byłam już parę razy w sanatorium i zawsze chodzę na tańce nawet mąż mi w tym nie przeszkodzi.Uważam taniec za bardzo dobrą terapię i polecam wszystkim. :) Pozdrawiam.
Witaj Basiu zgadzam się z tobą tańce toooo dopiero terapia,i niech zazdroszczą ci którzy jadą i nie korzystają z dodatkowych zabiegów ;) :) POZDRAWIAM :)
UPSS to miało być do Olgi
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

Basia Olsztyn pisze:Olga, zauważ że użyłam słowa grzesznica w cudzysłowiu, a więc napisałam trochę z przekorą. Tańce zalecała tez pani dr w Równicy w Ustroniu na pierwszej wizycie, mówiąc że jest to najtańsza i najmilsza forma terapii, zachęcała nawet do flirtu ;)
I tak to Basiu odczytałam .Wszystko ok.Też czekam za terminem do sanatorium i muszę szybko nogę wyleczyć co bym mogła sobie pohulać na parkiecie :lol: .Cały czas się zastanawiam gdzie bym chciała pojechać.
Pozdrawiam.
Zablokowany