Busko-Zdrój san.Zbyszko

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Piotrpawel
Na forum od: 22 mar 2018 17:41

Pozytywna opinia o "Zbyszko"

Post autor: Piotrpawel »

Po 2-tygodniowym pobycie w sanatorium "Zbyszko"z przyjemnością muszę stwierdzić, że całej obsłudze poczynając od recepcji poprzez lekarzy, pielęgniarki, serwis kuchenny i sprzątający oraz niezwykle istotną dla pensjonariuszy ekipę rehabilitantów, należą się Wielkie Podziękowania. Ośrodek sanatoryjno-rehabilitacjny spełnia wszelkie warunki, niezbędne przebywającym tam kuracjuszom. Pani Dyrektor Małgorzata Gawrońska zgłaszane sprawy załatwia od "ręki" ku zadowoleniu zainteresowanych. Dziękujemy za bardzo miły i owocny pobyt!! Ośrodek wszystkim Polecamy!!!
Irena i Piotr Mościccy
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Busko-Zdrój san.Zbyszko

Post autor: andrzej1955 »

Witam,rozumiem że był to pobyt pełnopłatny-jest to pierwszy Twój wpis na forum i nie wiemy-bo tego nie zaznaczyłeś-jaki masz staż sanatoryjny i czy masz porównanie z innych pobytów,ja też byłem na turnusie ale z NFZ-tu,jest tu moja opinia,i nie wierzę że coś się zmieniło od czasu jak pseudo kuracjusz napisał że czuł się tu jak w raju-po czym znikł z forum-powtarzam co napisałem że jest to średnia-czek,zwłaszcza w tak konkurencyjnym Busku,tak jak zawsze wszystko skorygują przebywający tam kuracjusze,a pseudo reklamy odnoszą odwrotny skutek :roll:
Bodzio18
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2014 12:17

Post autor: Bodzio18 »

Witaj andrzej1955 dzieliłem się z Tobą kiedyś opinią o Zbyszko więc trochę odświeżyłem sobie temat i
widzę że szału dalej nie ma ,owszem personel młody i stara się jak może najlepiej ale pewnych faktów
nie przeskoczy ,posklejali trzy budynki i zrobili sanatorium a kuracjusze na tym cierpią.
Ciekawa sprawa z tymi pozytywnymi opiniami pojawia się ktoś z jednym wpisem i milknie tylko ten
raj się przewija ,widać że są szczęściarze na tej ziemi że nawet raju mogli posmakować ,może i nam będzie to kiedyś dane
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Bodzio-dokładnie tak jak piszesz-posklejali i piszą niestworzone rzeczy przez podstawionych pracowników-a wiadomo kto tam rządzi mocną ręką-już na pierwszym spotkaniu naczelna zakomunikowała że jest spotkanie informacyjne i obecność jest prawie-obowiązkowa-dziecinada i nie którym się wydaje że jest kapralem w wojsku,niestety szkodzi to naprawdę wspaniałemu personelowi który jest jedynym plusem tego obiektu,Pozdrawiam
Bodzio18
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2014 12:17