Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej:) jacky6
Ja niedawno składałam skierowanie wydane ze szpitala na rehabilitację narząd ruchu( z tego co się dowiedziałam ogólnoustrojowa jest łatwiejsza do uzyskania). Więc złożyła skanem (skierowania i wypis)do kilku szpitali uzdrowiskowych i w Ustroniu po kwalifikacji zaproponowali mi za pół roku i w Połczynie i w Zakopanym bliższe terminy były.Bo w niektórych miejscach to masz rację czeka się od 2uch lat wzwyż:( a Jeszcze w Konstancinie-Jeziorna tez po kwalifikacji na która jesteś zapisywany tez jakieś szybsze terminy były:Powodzenia wszystkim szukającym:))
Witam, mam skierowanie na rh ogółnoustrojową z poradni rehabilitacyjnej, Gdzie mogę je wysłać aby czas oczekiwanie nie był np 8lat? Moze ktoś cos w tej sprawie doradzic? Pozdrawiam