Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Elu no tak masz racje z tą jedynką tylko mnie zastanawia czemu to źadają zaswiadczenie jesli i tak musisz być wczesniej, ciekawe jak u mnie to bedzie wygladać niby mam 2 dla mnie jednej ale mam miec zaswiadczenie podczas meldunku no i mam ale moj turnus podzielony jedni 26.03 inni 27.03
Dziwnówek tak ma . Tam jest max 100 osób na turnusie . W maju sporo komercji więc i większy problem. Zaświadczenie zaświadczeniem ale interesu trzeba dopilnować Dziękuję Ci za instruktarz . Świnoujście odpada , kiepskie połączenie . Od 4 kwietnia zaczynają sprzedaż , więc jeszcze pomyślę . Dobrej nocy .
Witaj Elu dziś byłam w twoim Jantarze na basenie macie kawiarnie i pokręcić nogą masz gdzie co prawda Dziwnówek cały rozkopany jakieś prace drogowe ale i tak fajnie ,masz basen ,sauna solankowy basen, u mnie same pustkowie jeździmy do rewala no i we wtorek mamy być w Jantarze pokręcić nóźką zobaczymy jak bedzie pogoda ładna nad morzem pozdrawiam
Witaj Elu niestety Dziwnówek rozkopany nic niedało rady załatwić aby sie pospieszyli ale namiocik , parasolki i stoliczki wystawią na twój przyjazd pozdrawiam serdecznie
Nic , to Ja i tak od strony szosy nie chadzam. Dzięki za stoliczki Jadę pociągiem . Autobus okazał się przelotowy i zakup biletu u kierowcy . Nie ryzykuje . Przeleci i tyle go będę widziała Udanego dalszego ciągu . Pogodę macie cudną
Fionka pisze: 11 kwie 2018 21:54
Nic , to Ja i tak od strony szosy nie chadzam. Dzięki za stoliczki Jadę pociągiem . Autobus okazał się przelotowy i zakup biletu u kierowcy . Nie ryzykuje . Przeleci i tyle go będę widziała Udanego dalszego ciągu . Pogodę macie cudną
Elu sztorm wczoraj był a dziś trochę bursztynków chciałam znaleźć ale niestety wszystko morze zabrało moźe jutro choć mam nazbieranych garść moze nalewke sie uda zrobić pozdrawiam