Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam. Potwierdzam wypowiedzi poprzedników. Byłem na turnusie 31.10.2011- 23.11.2011. Miła atmosfera, świetna kadra rechabilitantów, świetny personel hotelowy. Muszę przyznać, że z wyjazdu jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam wszystkich z którymi nawiązalem bliższą lub dalszą znajomość i zapraszam na naszą stronkę: [cenzura]
Ostatnio zmieniony 01 gru 2011 22:06 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Linki reklamowe są niezgodne z regulaminem.
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz nadchodzącego Nowego 2012 Roku
pragniemy złożyć wszystkim życzenia przeżywania tych chwil w zdrowiu,
radości i ciepłej rodzinnej atmosferze.
Życzymy, aby na waszych twarzach zawsze gościł uśmiech,
a Gwiazda Betlejemska prowadziła wszystkich z nadzieją w Nowy Rok, który niech będzie
czasem pokoju oraz realizacji osobistych planów i zamierzeń.
andrzej409 witam chciałbym sie z panem skontaktowac ponieważ mam jechac do tegi samego sanatorium co pan prosił bym o kontakt 502213833 jestem z okolic OSTRÓDY