Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To może tym razem napiszę to, czego nie napisałem do tej pory.
Matka była w szoku ponieważ do tej pory jej chore dziecko było traktowane jak trędowate. Przykre. Powiedziała mi o tym sama - nie pytana. Ludzie w większości boją się dzieci z zespołem - chyba myślą, że się zarażą...
Mnie w całej sytuacji przeraziło zupełnie co innego ale mniejsza z tym
Pozdrawiam
i mnie w Twej opowieści cos przeraziło , ale mniejsza z tym
wesele - impreza trwa - chłopak lat ok 18 z zespołem Downa , chodzi między stołami , chwytając młode dziewczyny od tyłu za piersi - dziewczyny piszczą , odpychają jego ręce , wychodzą od stolików , partnerzy dziewczyn okazują zbulwersowanie , rodzice chłopaka z rozbawieniem na to patrzą
chyba tym dziewczynom zabrakło empatii