Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
marcin2803 pisze: 23 lip 2018 18:22
To może tak być że spotkamy się wszyscy przy recepcji:P tylko nikt nikogo nie będzie znał
Marcin, Ty się nie martw, że nikt Cię nie pozna, będziesz na pewno najmłodszy, więc każdy będzie wiedział, że Ty to Ty z tego co wiem, to Waldunio już ma plakietkę z napisem Pan Prezes, więc bez trudu się odnajdziecie
marcin2803 pisze: 23 lip 2018 18:22
To może tak być że spotkamy się wszyscy przy recepcji:P tylko nikt nikogo nie będzie znał
Marcin, Ty się nie martw, że nikt Cię nie pozna, będziesz na pewno najmłodszy, więc każdy będzie wiedział, że Ty to Ty z tego co wiem, to Waldunio już ma plakietkę z napisem Pan Prezes, więc bez trudu się odnajdziecie
W sumie racja ja będę chyba najbardziej rozpoznawalny
W sumie racja ja będę chyba najbardziej rozpoznawalny
ale chodzi tylko o wiek czy dziary, kolczyki itp ?
Sylwia777 pisze: 23 lip 2018 21:00
Hm zobaczymy Jasia jaki szegol rozpoznawczy na wiek bum nie liczyła pare razy bylam i bylo troche mlodszych..zobaczymy
Całą nadzieja w Panu Prezesie... On swoich rozpozna
Witajcie..Jest mi gorzej niz przykro normalnie sie zalamalam Plakac mi sie chce naprawde w sumie juz nie mam czym.Jestem w szpitalu kosc strzelila mi w kostce chodzic wcale nie moge..a wyszlam tylko do sklepu zalamka.Czekam na przeswietlenie.Noga jak balon..Z wyjazdu nici lekarz juz mowil.. no trzeba miec naprawde pecha.Tak sie cieszylam i myslalam ze Was poznam..zobacze a tu jest jak nies nie wierze...