IWONICZ ZDRÓJ, WISŁA od 27.07.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 10:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: IWONICZ ZDRÓJ, WISŁA od 27.07.2018

Post autor: jeni42 »

Waldunio pisze: 24 lip 2018 16:50 Jasiunia.
Pan Prezes powiedział.
Nie ma dyskusji.
ok, nie dyskutuje :* :D
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Monika88 pisze: 24 lip 2018 16:42 Witam już się powoli pakuję na wyjazd jestem szczerze przerażona tym wyjazdem zus mnie wysyła daleko jeszcze nigdy nie miałam przyjemności być w sanatorium a warunki nie za ciekawe ktoś coś z okolicy rybnika?? :( :( :(
Hej Monika, a gdzie Ty byłaś do tej pory, dlaczego nie szukałaś nas wcześniej? Uważasz, że z Rybnika jest daleko do Iwonicza? to co ma powiedzieć Basieńka z Wrocławia :D Ja jestem z Białej Podlaskiej i też mam dalej od Ciebie, także Monisia, nie przesadzaj :D Z Katowic jedzie Ola35...
Pozdrawiam i głowa do góry, będzie fajnie, zobaczysz :D
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2018 19:22
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Kuracjuszka_08 »

jeni42 pisze: 24 lip 2018 16:37
Kuracjuszka_08 pisze: 24 lip 2018 13:17 Hej Jasieńko. A nie macie w swojej grupie kogoś kto jedzie autem i będzie wcześniej od was nna miejscu zeby po was podjechał na dol . Ja jak bym byla to bym po was przyjechala . :kwiat: :kwiat: 😊 a Ty tak się cieszylas na ten wyjazd a co to się z Tobą dzieje . Glowa do gory uśmiechu na buzi i.dasz radę . Trzymam za Ciebie kciuki i wierze w Ciebie . Buziaki 😘
Hej Ilonko, ja jestem mistrzem w wymyślaniu sobie problemów. Oczywiście, że bym jakoś sobie poradziła, ale czym bliżej wyjazdu, to wszystko zaczyna mnie przerastać i zaczynam żałować, że złożyłam wniosek do tego sanatorium.
Buziaczki Kochana, pozdrawiam :*
Ani się waz żałować . Masz sie ogarnąć zebrac i będzie dobrze .tym bardziej że taka extra ekipa wam sie szykuje .😊Ale tak czasem bywa że sie nie ma ochoty na nic i właśnie wtedy jest rewelacyjnie a jak się nastawisz ze bedzie super to jest na odwrót .😘
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kuracjuszka_08 pisze: 24 lip 2018 17:17
jeni42 pisze: 24 lip 2018 16:37

Hej Ilonko, ja jestem mistrzem w wymyślaniu sobie problemów. Oczywiście, że bym jakoś sobie poradziła, ale czym bliżej wyjazdu, to wszystko zaczyna mnie przerastać i zaczynam żałować, że złożyłam wniosek do tego sanatorium.
Buziaczki Kochana, pozdrawiam :*
Ani się waz żałować . Masz sie ogarnąć zebrac i będzie dobrze .tym bardziej że taka extra ekipa wam sie szykuje .😊Ale tak czasem bywa że sie nie ma ochoty na nic i właśnie wtedy jest rewelacyjnie a jak się nastawisz ze bedzie super to jest na odwrót .😘
Tak jest Ilonko, biorę się w garść... dokończę tylko swój serial turecki oglądać i zaczynam się pakować :lol: :serce: :kwiat:
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2018 19:22

Post autor: Kuracjuszka_08 »

No i tak trzymać 😊😊 :kwiat:
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej Krynia, Madzia i koleżanka Madzi, jak tam się czujecie przed naszym przyjazdem?
na pewno już nie możecie się doczekać :lol:
Ja już praktycznie spakowana... jeszcze kosmetyki, soczek i mogę jechać :D
Ola, Basia... skoro z taryfiarzem, nie udało się dogadać wyjdę po Was, aby Wam pomóc. Przy okazji kupię tego szampana, no trudno najwyżej nie będzie schłodzony :D Coś, za coś :D :serce: :kwiat:
Ola35
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2018 14:59

Post autor: Ola35 »

Jasiuniu przestań narzekać. Głowa do góry damy radę. Twój optymizm wszystkich nas podtrzymywać na duchu a teraz nos na kwitnę. Czekaj na mnie i do zobaczenia :P
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ola35 pisze: 24 lip 2018 19:41 Jasiuniu przestań narzekać. Głowa do góry damy radę. Twój optymizm wszystkich nas podtrzymywać na duchu a teraz nos na kwitnę. Czekaj na mnie i do zobaczenia :P
Ola, już nie narzekam...Waldunio podwiezie mnie pod same drzwi, więc nie mam co narzekać... :lol: a po Was oczywiście wyjdę i pomogę Wam z bagażami :D buziaki :*
Ola35
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2018 14:59

Post autor: Ola35 »

My jesteśmy silne kobiety. Ty czekaj na nas o chlodź soczek i sprawdzaj towarzystwo. Już lepiej jak masz dobry humor. Jak to żeby k. o - więc miał zły humor. Ty musisz nas wszystkich rozbawić. Buziaczki :serce: :kwiat: jeszcze 2 dni i wyjazd
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ola35 pisze: 24 lip 2018 19:52 My jesteśmy silne kobiety. Ty czekaj na nas o chlodź soczek i sprawdzaj towarzystwo. Już lepiej jak masz dobry humor. Jak to żeby k. o - więc miał zły humor. Ty musisz nas wszystkich rozbawić. Buziaczki :serce: :kwiat: jeszcze 2 dni i wyjazd

masz rację, nie wypada..:D przecież nie będę siedziała przy recepcji i lukała na wszystkich...dla mnie jesteście najważniejsze :serce: :kwiat:
ODPOWIEDZ