Hej to superek Jasia mowiłam ze bedzie dobrzejeni42 pisze: 28 lip 2018 08:05 Hej Kochani, wieczorek zapoznawczy za nami, chyba wszyscy żyją, aczkolwiek Basia nie odbiera tel., to nie wiem....towarzystwo zajefajne, integracja w pełni... Ilonka, wiem o czym mówiłaś, trzeba wyciszac pokój...
buziaki
IWONICZ ZDRÓJ, WISŁA od 27.07.2018
Re: IWONICZ ZDRÓJ, WISŁA od 27.07.2018
- jeni42
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2013 10:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- jeni42
- Super Kuracjusz

- jeni42
- Super Kuracjusz

-
Kuracjuszka_08
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2018 19:22
- Oddział NFZ: Śląski
Coz Jasia ani zus ani nfz hoteli 5 gwiazdk.nam nie gwarantuje.Szczerze nigdy sie nie przejmowalam pokojem czy lazienka itd.Jedzenie w sumie.tez dobre bylo.w tych osrodkach w ktorych bylam.Wazne ze jest gdzie spac zjesc.Zabiegi ostatnio nie mialam rewelacyjne wszystko ze tak powiem na.sucho zadna borowina hydromasaze.Duzo cwiczen plus lampy laser prady zele ale nie ma co narzekacjeni42 pisze: 29 lip 2018 06:11 Hej Sylwusia, bardzo się cieszę... będzie na pewno super... nie będzie to lato, ale Iwonicz jesienią też na pewno jest piękny... co do Prezesa, to chodziło mi o to, że na forum się nie udziela, my oczywiście trzymamy się razemteraz kilka słów o Wiśle... jedzenie - 2/10. Obiad z pierwszego dnia rozbawił nas do łez... zupa kartoflanka i na II danie dwie kulki (lodowe) ryżu i sos pomidorowy... każdy dostał swoją porcję i czeka, w końcu odważyłam się i zapytałam: przepraszam, a jakieś mięsko? Odpowiedź kelnerki: nie ma, bo to risotto...
warunki mieszkaniowe -5/10 pokoje są prawie wszystkie takie same. Jedynki są identyczne jak dwójki, tylko jedno łóżko, nawet ok. Łazienki malutkie, na naszym piętrze kabina, tylko tak dziwnie zamontowana, że są trudności z wejściem i wyjściem, ale można to ogarnąć...najgorsze są balkony, brzydkie, obskórne, zresztą jak cały budynek... zabiegi - 7/10 bez problemów przepisywanie są masaże klasyczne, hydromasaże, kriokomora, borowina... ocena zaniżona przez brak basenu i kriokomory na miejscu... trzeba biegać między KRUSem (na górze) a Zakładem przyrodo-leczniczym (na dole) a wchodzenie na górę, wcale nie jest lekkie (sercowcy mogą mieć problem) to na razie tyle, od jutra zaczynamy zabiegi... pozdrawiam wszystkich serdecznie, buziaki J