IWONICZ ZDRÓJ, WISŁA od 27.07.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Sylwia777
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2018 19:47
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: IWONICZ ZDRÓJ, WISŁA od 27.07.2018

Post autor: Sylwia777 »

jeni42 pisze: 28 lip 2018 08:05 Hej Kochani, wieczorek zapoznawczy za nami, chyba wszyscy żyją, aczkolwiek Basia nie odbiera tel., to nie wiem....😁 towarzystwo zajefajne, integracja w pełni... Ilonka, wiem o czym mówiłaś, trzeba wyciszac pokój... :) buziaki
Hej to superek Jasia mowiłam ze bedzie dobrze ;) Odpoczywajcie poki mozecie bo najgorszy powrot pozniej :kwiat:
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 10:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: jeni42 »

Na razie cieszymy się życiem, nie myślimy o powrocie, jeszcze 3 tyg. :) buziaki Kochana, pozdrawiamy :*
Sylwia777
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziekuje i tez.pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czy zauważyłyście, że Prezes nic się nie odzywa? Dużo gadki, mało picia :D. Walduniu :* :)
Sylwia777
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

No ja nie.wiem Ty Jasia rozpracuj wszystko jako zastepca :kwiat: Nowe.znajomosci towarzystwo wiesz jak jest ;) .Ps jade wstepnie do Sanvitu w pazdzierniku jak bedzie ok :kwiat: Iwonicz jak zwykle :kwiat:
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej Sylwusia, bardzo się cieszę... będzie na pewno super... nie będzie to lato, ale Iwonicz jesienią też na pewno jest piękny... co do Prezesa, to chodziło mi o to, że na forum się nie udziela, my oczywiście trzymamy się razem :) teraz kilka słów o Wiśle... jedzenie - 2/10. Obiad z pierwszego dnia rozbawił nas do łez... zupa kartoflanka i na II danie dwie kulki (lodowe) ryżu i sos pomidorowy... każdy dostał swoją porcję i czeka, w końcu odważyłam się i zapytałam: przepraszam, a jakieś mięsko? Odpowiedź kelnerki: nie ma, bo to risotto... 😂 warunki mieszkaniowe -5/10 pokoje są prawie wszystkie takie same. Jedynki są identyczne jak dwójki, tylko jedno łóżko, nawet ok. Łazienki malutkie, na naszym piętrze kabina, tylko tak dziwnie zamontowana, że są trudności z wejściem i wyjściem, ale można to ogarnąć...najgorsze są balkony, brzydkie, obskórne, zresztą jak cały budynek... zabiegi - 7/10 bez problemów przepisywanie są masaże klasyczne, hydromasaże, kriokomora, borowina... ocena zaniżona przez brak basenu i kriokomory na miejscu... trzeba biegać między KRUSem (na górze) a Zakładem przyrodo-leczniczym (na dole) a wchodzenie na górę, wcale nie jest lekkie (sercowcy mogą mieć problem) to na razie tyle, od jutra zaczynamy zabiegi... pozdrawiam wszystkich serdecznie, buziaki J
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2018 19:22
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Kuracjuszka_08 »

Hejka 😊 no to masz szczęście Jasiunia z zabiegami u nas był problem z tym wielki bo o nic nie szlo się doprosic nawet o basen bylo ciezko . Ale się przeżyło . Ciekawe czy tez będziecie mieli salatki na kolacje codziennie bo to bylo do znudzenia i ziemniaki z bigosem . Panowie beda biedni bo sobie niestety nie pojedza 😀A pokoje to jedynki byly wieksze niż dwojki . Niestety 😞 najważniejsze zeby pogoda dopisała i towarzystwo bylo fajne a wszystko inne da sie wytrzymać Buziaki 😘 :serce: :kwiat:
Sylwia777
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

jeni42 pisze: 29 lip 2018 06:11 Hej Sylwusia, bardzo się cieszę... będzie na pewno super... nie będzie to lato, ale Iwonicz jesienią też na pewno jest piękny... co do Prezesa, to chodziło mi o to, że na forum się nie udziela, my oczywiście trzymamy się razem :) teraz kilka słów o Wiśle... jedzenie - 2/10. Obiad z pierwszego dnia rozbawił nas do łez... zupa kartoflanka i na II danie dwie kulki (lodowe) ryżu i sos pomidorowy... każdy dostał swoją porcję i czeka, w końcu odważyłam się i zapytałam: przepraszam, a jakieś mięsko? Odpowiedź kelnerki: nie ma, bo to risotto... 😂 warunki mieszkaniowe -5/10 pokoje są prawie wszystkie takie same. Jedynki są identyczne jak dwójki, tylko jedno łóżko, nawet ok. Łazienki malutkie, na naszym piętrze kabina, tylko tak dziwnie zamontowana, że są trudności z wejściem i wyjściem, ale można to ogarnąć...najgorsze są balkony, brzydkie, obskórne, zresztą jak cały budynek... zabiegi - 7/10 bez problemów przepisywanie są masaże klasyczne, hydromasaże, kriokomora, borowina... ocena zaniżona przez brak basenu i kriokomory na miejscu... trzeba biegać między KRUSem (na górze) a Zakładem przyrodo-leczniczym (na dole) a wchodzenie na górę, wcale nie jest lekkie (sercowcy mogą mieć problem) to na razie tyle, od jutra zaczynamy zabiegi... pozdrawiam wszystkich serdecznie, buziaki J
Coz Jasia ani zus ani nfz hoteli 5 gwiazdk.nam nie gwarantuje.Szczerze nigdy sie nie przejmowalam pokojem czy lazienka itd.Jedzenie w sumie.tez dobre bylo.w tych osrodkach w ktorych bylam.Wazne ze jest gdzie spac zjesc.Zabiegi ostatnio nie mialam rewelacyjne wszystko ze tak powiem na.sucho zadna borowina hydromasaze.Duzo cwiczen plus lampy laser prady zele ale nie ma co narzekac :kwiat:
Sylwia777
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Pogode macie piekna zapewne rozrywkę tez..i widze ze towarzystwo superek wiec chyba ok ;)
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jest super :)
ODPOWIEDZ