Szczawno Zdrój Dom Zdrojowy od 14,08,2018
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 25 razy
Re: Szczawno Zdrój Dom Zdrojowy od 14,08,2018
Re: Szczawno Zdrój Dom Zdrojowy od 14,08,2018
Zabiegi - w zasadzie ja jestem zadowolona, ale hitem było picie wody w Pijalni - traktowane jako zabieg.Personel różnie, kulturę wynosi się jednak z domu.
Szczawno urocze, piękna okolica, cudne parki, blisko do Wałbrzycha - też cudnego.Szybki dojazd autobusami miejskimi.
Masakrą nazywam tzw wycieczki, na ogół były to biegi, a nie spacery ( bieg przez Wrocław,bieg przez Wiedeń,bieg przez Pragę, bieg przez zamek Książ). Moim zdaniem były źle zaplanowane, wycenione, wszystko po łebkach, ale były.Dodam też, że wycieczki ponad 12 godzin to dodatkowa opłata 50 zł dla uzdrowiska.Uczestnicy wycieczek tych na których ja byłam, bardzo niemili, roszczeniowi, nieuprzejmi - ja to tłumaczyłam wielkim sfrustrowaniem i nie zadowoleniem z warunków pobytu.
Tzw wieczorki tylko w Młynarzu, chociaż straszny tam zaduch i ciasnota, ale super "załoga".
Ja mieszkałam w Domu Zdrojowym, gdzie odbywały się różne koncerty. Słyszałam wiele krytycznych uwag odnośnie innych np Młynarza, Anki,Pioniera, Dąbrówki - zły stan , ciasno, bardzo ubogie warunki.
Ja nie polecam i na pewno drugi raz tam nie pojadę, nawet jeśli dostanę tam skierowanie.
Wydaje mi się ,że NFZ za bardzo ingeruje i nie słucha i nie czyta tego co pisze lekarz kierujący.
Ale odpoczęłam czego życzę wszystkim kuracjuszom.