Lądek zdrój jan jubilat wolnosci 4a turnus wrzesien
- Niechcepodawac
- Na forum od: 18 lip 2018 19:09
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Lądek zdrój jan jubilat wolnosci 4a turnus wrzesien
Hej szukam osob wyjezdzajacych wevwrzesniu do ladka zdroj na turnus w jubilacie. Moze ktos tez jedzie?
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Staż sanatoryjny: 14
Re: Lądek zdrój jan jubilat wolnosci 4a turnus wrzesien
Jadę na ten turnus od 4 września do Jubilata z Warszawy. Trochę się obawiam bo opinie takie sobie, ale mam nadzieję, że są przesadzone a dobre zabiegi ewentualnie je zrekompensują.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Pozdrawiam i do zobaczenia
-
John2306
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lip 2018 09:10
- Staż sanatoryjny: 19
Witaj, byłem w Jubilacie dwa razy wprawdzie z ZUS i to sobie chwalę. Przy przydziale pokoju proś o 3 piętro tam komfort pokoi jest(był) lepszy. Lądek bardzo pozytywnie wspominam , chociaż słyszałem , że Zdrojowa jest zamknięta. W Lądku jest co robić tylko trzeba dobranej grupy i siły. Jeżeli lubisz chodzić na tańce to polecam Sielankę gdzie facet pięknie śpiewał rosyjskie piosenki. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. Ja niestety w pażdzierniku jadę do Krynicy.
Byłem w lądku ,na 3 piętrze kwaterują osoby z dolegliwościami psychicznymi a stołówka jest na 1 piętrze więc polecam 1-2 piętro-mnie o zdanie nikt nie pytał więc nie wiem czy jest prawo wyboru,ale można zapytać....Winda jest strasznie wolna i 4 osoby to tłok.Poza tym wszystko ok ,żabka ok 300m od jubilata 400-500m lokale które przywrócą chęć do życia ,ok 1 km do banku w którym można doładować portfel .A kasiorka się przyda ,bo menu ,jak i racje nie powalają .Ale ogólnie fajne miejsce .Ważna sprawa tv płatne ,a na ubiór do kriokomory wydałem 80 zł ,więc warto zabrać swoje, maseczka ,rękawiczki ,podkolanówki ,i jeszcze coś ,ale nie pamiętam chyba opaskę na uszy warto sprawdzić ,bo 90% dostaje kriokomorę .Pozdrawiam i miłego pobytu
-
John2306
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lip 2018 09:10
- Staż sanatoryjny: 19
Myślę , że pomyliłeś psychiczne z psychosomatycznymi. Pozdrawiam