Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich na Wielkanoc juz bylam w tym roku w Pustkowie ale miejsce to mogą zmienić wcale sie nie pogniewam bo Gryf niema dobrych opini może być Bałtyk Mesco spróbuje ale czekam na pismo pozdrawiam wszystkich
BozenaMat pisze: 29 sie 2018 18:59
A ja nadal sobie czekam. Dziś w Małopolskim NFZ spadło 75 numerków, coś przyspieszyło, bo ostatnio były spadki po 6, 9 numerków
A zwrotów brak
I tak na dziś mam numer 591
Witaj Bożenko jeszcze Cie trzymają w napięciu abyś trafiła co sobie marzysz i termin dogodny dla Ciebie pozdrawiam ale nieprzestawaj dzwonic o zwroty ja sie poddalam i mam co mam trzymam kciuki
Witaj Ewo ......
Nie zamierzam się poddawać. Póki w przeglądarce jest status....... "skierowanie oczekuje na termin i miejsce"....... będę dzwoniła. Może coś się trafi
A jak nie........ los zdecyduje za mnie.
Jak czytam wasze wypowiedzi, to nie wiem czy podziwiać czy zazdrościć. Dla mnie osobiście ważne jest aby jak najszybciej dostać skierowanie, żeby w końcu pojechać na rehabilitację, lepiej się poczuć i nie ważne gdzie i w jakim miesiącu. Ja chcę normalnie funkcjonować, a teraz to nawet dzwonić i dopytać to nie chciałoby mi się... Walczcie jak można o termin, zwroty i miejsce, bo nie każdy zdany musi być na los. Trzymam kciuki za was, pozdrawiamy serdecznie ☺