Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
A jest kuchnia czy katering? Można dokupić "lepsze" żywienie tj takie jak dla komercyjnych? Przeraża mnie trochę taki moloch, wolałabym coś kameralnego.
Jest kuchnia. Nie interesowało mnie to więc nie wiem na pewno ale raczej można dokupić "lepszy" wariant posiłków choć uważam że nie ma takiej potrzeby.. mnie tam w grudniu najbardziej brakowało warzyw i owoców i w zasadzie tylko to i napoje dokupowalam.. moja współlokatorka lubiła jeść późniejszą kolację więc zwykle brała z jadalni dwie kromki chleba a wędlinę lub serek dokupowala.. lodówkę miałyśmy w pokoju, czajnik, talerzyki, szklanki też.. jak poprosilysmy to bez problemu pozwolono nam wziąć sztućce z jadalni.. a ten moloch nie jest straszny. Przy formalnościach w recepcji każdy dostaje taką.. niby legitymację. Jest tam jego nazwisko, numer skierowania, numer pokoju, nazwisko lekarza prowadzącego, numery gabinetów lekarza i pielęgniarek a po drugiej stronie mapka obiektu z zaznaczonymi łącznikami między budynkami, windami.. dasz radę!
Jakbyś potrzebowała manicure zrobić to na terenie też jest salon a w nim genialna pani Kasia.. będzie dobrze to naprawdę fajne sanatorium nawet potańcówki na miejscu są
Witaj Dotka. Ja będę w Busku od 23.10.18 tylko w Stefanie. Do Włókniarza zawitam pewnie na tańce. Może umówimy się na kawkę? Miłej podróży, trafionych zabiegów i fajnego towarzystwa.