Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?

Post autor: forumowicz »

Max, powiem jak facet facetowi.
Przestań, rozczulać się nad sobą, Stań przed lustrem,Weź posty, które Napisałeś i przeczytaj sobie je kilka razy. Potem na koniec zdanie po zdaniu, i Pomyśl, co Napisałeś. Mam Ciebie za inteligentnego Gościa na tyle, że Jesteś w stanie na spokojnie zrozumieć.
Czas na refleksję, zadziałanie jak na Faceta przystało i jedziemy do przodu.
Każdemu, czasem puszczają nerwy, nabałagani, a za chwilę rejony i po sprawie.
Jeden kocha lewicę, drugi prawicę, a trzeci patrzy w centrum, ale zasada jest jedna, O gustach się nie dyskutuje.
Więc d.pa w troki, Przestań pieprzyć o opuszczeniu Forum.
A jeśli będzie potrzeba w przyszłości ponownie Cię hamować w dyskusji, to zrobię to, ale zawsze by Ci pomóc.
Max,mam nadzieję,że Rozumiesz
forumowicz

następny mądry,różnica jest taka,że ja Ci nie karze patrzeć w lustro,nie wjeżdżam Ci na inteligencje,nie podobały Ci się moje posty?nie trzeba było czytać/jest opcja blokowania /tak więc kolego,wszystkiego najlepszego!
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Felice dziękuję bardzo
:serce: 🌹 :serce:
forumowicz

Zdar-ek1 pisze: 15 paź 2018 10:32 Teraz, dwa zdania do Osoby, którą często popieram i szanuję, jak każdego na Naszym Forum.
Drogi Kolego kuracjusz54, Widzisz moja kultura osobista i moralność może nie idą idealnie ze sobą w parze, może są takie Osoby, i oby takich było dużo.
Przyjaźń forumowa,to czasami coś, co Wielu Osobom nawet trudno sobie wyobrazić, nie mówiąc o dokonaniu czegoś takiego.
Definicji Przyjaciela,padło już wiele na Naszym Forum.
Nic Ci nie zarzucam, ale zamiast kiedykolwiek kogoś Zaatakujesz w przyszłości, Pomyśl, czy wszystko o Nim wiesz, i czy nie Zrobisz mu przykrości, nie mówiąc o krzywdzie. A może Zdobędziesz Jego, Jej zaufanie, może Postaraj się Tej Osobie coś zaoferować, Spróbuj tę Osobę zrozumieć, może Ta Osoba w tej chwili potrzebuje Twojej pomocy, a nie ataku?
Widzisz, czasem można w życiu wiele zdziałać nawet, jeśli Kogoś nie Znasz, nie Widziałeś fizycznie, i Wiesz co, powiem Ci, jako dobremu znajomemu z Forum, wcale nie jest łatwo zdobyć Kogoś zaufanie :)
A pozdrowienia z wypadu nad morze, Przesłaliśmy My Zaprzyjaźnieni Forumowicze wraz z Naszymi Najbliższymi Rodzinami.
I Kolego, zawsze będę reagował na taki poziom dyskusji na forum, ponieważ niedługo będzie przyjemniej i szczerze przesłać Komuś życzenia z okazji...
Pozdrawiam Ciebie, i życzę szczerze Miłego Dnia
Życie jest za krótkie...
Nie jestem przekonana czy Kuracjusz54 przy takim poziomie intelektu jaki prezentuje na Forum chciał urazić Ciebie i mnie konkretnie. Jestem dumna z mojej przyjaźni . Mówię o tym otwarcie bo spotkanie człowieka, z którym nadajesz na tych samych falach, stopniowo budujesz zaufanie aż do momentu pewności, że możesz liczyć na niego w każdej sytuacji zdarza się niezmiernie rzadko. Nie ukrywamy tej relacji przed małżonkami bo jest klarowna. Mało tego ,spotkanie w ten weekend we czwórkę pokazało, że te pozytywne emocje można rozwijać dalej. Mam zamiar pielęgnować tą relację. Mało tego. Liczę na nawiązanie tutaj kolejnych wartościowych przyjaźni.
Kuracjuszu54 tak jak napisałam jesteś osobą inteligentną tym niemniej mam wrażenie jesteś również mistrzem manipulacji...😏
forumowicz

wszystko jasne,manipulujcie sobie ze sobą,ale na pewno nie mną, czy ze mną!
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Jak ja wam zazdroszczę, że nie macie większych problemów :evil:
O takich pierdołach to zazwyczaj rozmawiam ze swoimi przyjaciółmi w ramach rozrywki .
Jedno drugiego opierdzieli i jest okazja wypić piwko :D
forumowicz

Max pisze: 15 paź 2018 13:34 następny mądry,różnica jest taka,że ja Ci nie karze patrzeć w lustro,nie wjeżdżam Ci na inteligencje,nie podobały Ci się moje posty?nie trzeba było czytać/jest opcja blokowania /tak więc kolego,wszystkiego najlepszego!
Max, miałem nadzieję a nawet pewność, że Rozumiesz, o czym Ludzie teraz piszą do Ciebie. Szkoda, w takim razie, stać mnie na to aby powiedzieć Ci na koniec, Przepraszam Cię Max, jeśli kiedykolwiek Poczułeś się niekomfortowo po moich postach. Powodzenia i wszystkiego dobrego.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ja również życzę WAM WSZYSTKIM :kwiat: powodzenia i wszystkiego najlepszego :P
forumowicz

haha,Zdarku nie sądzę ,abyś miał mnie za coś przepraszać,ale skoro tak chcesz,to i ja Ciebie przepraszam jak było coś nie tak,wszystkiego najlepszego!
forumowicz

Słoneczko,a Ty tez mnie przepraszasz?
Zablokowany