Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na kawę polazłam do córci.......... Teraz popijam drugą u siebie....... i mknę na ogród
Nie mam nic słodkiego.... .... ale koniec rozpusty sanatoryjnej, przechodzę w dawny rytm....... łakocie tylko w weekend
Witajcie nasze podróżniczki wróciły do domu i rzuciły się w wir prac a u mnie szaro-buro,jakoś mało przyjemnie,więc też coś porobię żeby sobie endorfiny wytworzyć
Jakiś obiad by trzeba....chyba ze względu na aurę kapusta kiszona gotowana z mięsem za mną chodzi...a co u was?
Pozdrawiam was cieplutko
Ooo jak kulinarnie się zrobiło
Makaron ze szpinakiem, fetą i śmietaną....A co jak szaleć to szaleć oczywiście dopiero późnym popoludniem
Częściej trzeba pisać o kulinariach...aby mieć co ,,ściągać,, od Was
Atinko, no coś Ty
To była potrzeba chwili, obiad w niedzielę jako-taki , po 2 miesięcznym odłączeniu kuchni i remoncie
Aaaa ....jutro od 8 rano wchodzi ekipa, - kolejne chłopy do ułożenia płytek 60x60 w ilości 10 szt.
Mam nadzieję, że szybko pójdzie
Potem to już zakończę te remonty i wszystko.
Dodam, mam pustki przed oczami i nalewki moje wyschły, muszę uzupełnić.
Mam 9 litrów soku z malin pakowanego próżniowo w piwnicy, więc może malinówkę
A spirytus też mam
Atinko u mnie dziś rosół z makaronem i gołąbki w dwóch wersjach - z pomidorami i drugie z sosem grzybowym.
Martinko ty masz jakąś produkcję tego spirytusu?