Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
☺ Witam, od 29 kwietnia (wniosek z początku lutego) Mój aktualny numer oczekiwania to 90034. Było 113986. Czas powoli upływa , kolejka też . Śląski NFZ.
A przez zmianę czasu z letniego na zimowy dodatkowo oczekiwanie wydłużyło się o dodatkową godzinę
Pozdrawiam serdecznie.
Gość pisze: 25 paź 2018 21:17
Hej Jowita tysiączki spadają numerki lecą w dół a latka ? .......uciekają , do 2020 jeszcze trochę zostało
Witaj,
Czas szybko leci, niedługo będzie roczek jak czekamy w kolejce, u mnie kolejny tysiąc mniej, na dziś mam numer 90588, w przyszłym roku pomyślę o zwrotach.
Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych
rybka pisze: 13 gru 2018 22:4883540
Pozdrawiam wszystkich
Witam Rybko ja wniosek składałam po 25 stycznia 2018 roku Reumatologia i na dzień dzisiejszy mam numer 82815, .Jeszcze długi czas do naszego przydziału poczekamy sobie jeszcze troch .Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
Rybko mam nadzieję że mi się uda bliżej lata coś wydzwonić.Ja mogę dzwonić dopiero po 10 maja .Tobie również życzę wydzwonienia dobrego zwrotu .Pozdrawiam