Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kochani juz jestem chwile odpoczelam i powrot do kolejki mam numer 155 i nadal bez przydzialu chyba mnie trafi cholera a juz bylam pewna ze mam przydział
A ja już wiem kiedy jade. Dziś zadzwoniłam i ma do Szczawna Zdrój-Młynarz od.29-10 do 18-11. Bardzo się ciesze choś to jest jesień. Ale będę się kurować i odpoczywać od codzieności....
anka23_07swkrzyskie pisze:kochani juz jestem chwile odpoczelam i powrot do kolejki mam numer 155 i nadal bez przydzialu chyba mnie trafi cholera a juz bylam pewna ze mam przydział
Pewnie przydział dostaniesz przy numerze... -100 i będziesz miała 1 dzień na spakowanie się. Ja osobiście radzę abyś już pakowała walizki. Jakby co to wskoczysz do samochodu i może jeszcze zdążysz dojechać do uzdrowiska a jak nie... a jak nie to zawsze możesz czekać od początku (nr 90000)
Anka23 twoją cierpliwość NFZ testuje! Na pewno do końca tygodnia już albo wreszcie będziesz wiedziała. Może dostaniesz Kołobrzeg Gryfa i się spotkamy! Świat jest mały!