Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Liczyłam na Ciebie Straperku ........... ale Fellice była pierwsza
I takie małe info:
Dworek Sierakowskich przy ulicy Czyżewskiego 12, gdzie mieści się Towarzystwo Przyjaciół Sopotu. Pełni rolę jednego z najaktywniejszych w mieście ośrodków życia kulturalnego. Dla będących w Sopocie informacja: w Dworku organizowane są koncerty muzyki kameralnej pod nazwą Czwartkowe Wieczory Muzyczne (wstęp wolny). Oprócz tego TPS zaprasza często na spotkania literackie, wystawy malarstwa i fotografii, okolicznościowe przedstawienia i recitale. W dwóch pomieszczeniach rezyduje klimatyczna kawiarnia Młody Byron.
Ja też na razie nie mam fotek..... .... muszę poszperać........ bo już mi się zbiór wyczerpał ...... jak nic muszę znów do Sanatorium By coś uzbierać
No to kto pierwszy, ten wstawia.......... a ja zmykam
Cisza w temacie to może ja coś wrzucę zabawę rozpoczęliśmy zdjęciem pewnego urządzenia ....Moje zdjęcie też przedstawia urządzenie z uzdrowiska ....tylko z jakiego ??