Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ruda pisze: 11 gru 2018 12:47
Witam, czy ktoś coś na temat tego sanatorium
Dziękuję za najdrobniejsze informacje, pozdrawiam
.. Czy ktoś coś na temat tego sanatorium ..
Miałem Fajną Koleżankę pojechała do tego sanatorium i po 3-4 miesiącach została Panią Majorową
Akurat był samotny po misji Major WP.
Ona samotna i Koleżanką została tylko na Fejsie bo Major strasznie zazdrosny.
A co do obiektu Fajny odnowiony z pełną bazą zabiegową
.. Jedyny problem jak będziesz chciała na skróty to Uważaj na Płuca bo wyplujesz jest wysokie podejście ale dasz radę powodzenia
Darek czy ty na pewno o MSWiA piszesz? Chyba o wojskowym jednak.
Ten pierwszy jeszcze nie jest caly po remoncie,znajduje się w centrum Krynicy,a do Łysego wcale nie tak blisko i pod górkę
Wojsko to wojska a MZWiA to ma pod sobą inne resory.. Continental okey co prawda obiekt duzya remonty powoli ale są. Zabiegi na miejscu a i potańczyć z majorem haha też można. Ważne miejsce Krynica Zdrój i towarzystwo.
Byłam w tym sanatorium 2 lata temu. Obiekt duży częściowo wyremontowany. Zabiegi na miejscu, łącznie z zabiegami. Jedzenie dobre, ale mało warzyw i nabiału. Wszedzie blisko. Mnie Krynica nie zachwyca. Mało miejsc do spacerów. Najlepsze lody na świecie w małej lodziarni. Super desery w kafejce maleńka. Miłego pobytu
Ola jeśli w Krynicy nie ma gdzie spacerować zwłaszcza latem to nie wiem na co ty liczysz . Byłem tam latem i zimą i gdyby mnie szanowny NFZ tam wysłał to nie gniewał bym się na nich przy czym wolałbym latem. Jest kilka szlaków więc na pewno jest gdzie spacerować nawet jeśli ktoś lubi spacery po ulicach to i tak można km. napykać.