Iwonicz Zdrój 26 01 2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ola35
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2018 14:59
Oddział NFZ: Śląski

Re: Iwonicz Zdrój 26 01 2019

Post autor: Ola35 »

Marek Ryszka pisze: 15 gru 2018 18:50 Dziękuję za opinie. Jakoś trzeba będzie przeżyć. Trochę zasmuciła mnie pani z tymi zabiegami.
Jest tam jedna lakarka(jak przypomnę sabie nazwisko to dam znac) z nią się można dogadać co do zabiegów. My chodziliśmy dodatkowa na aerobik wodny do sanatorium obok(8zl za 45 minut +9 zł za dwa wejścia na basen). Na piwko i pstrąga do" baru na górce." ja byłam na wycieczce we Lwowie(bardzo meczaca) wszystko szybko +stanie na granicy(ok. 2 godzin w każdą strone) trzeba mieć paszport. Dziewczyny były na Słowacji i w Budapeszcie też ciekawe ale meczace.
Marek Ryszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lis 2018 10:00

Post autor: Marek Ryszka »

Dziękuję za informację.
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Martinka »

Byłam w Iwoniczu w zimie, styczeń także i nie jeździłam na żadne wycieczki, ponieważ miejsca wyjazdowe: Lwów, Budapeszt mam zaliczone :)
W ogóle pesymistyczne są wyjazdy zimą, ale wszyscy przecież chcą na lato :!: :roll: .
Pozdrawiam. :kwiat: .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Oj Martinko, jakie pesymistyczne :roll: , to ludzie miewają takie dziwne humory, wyjazd zimą może być super :)
Kochana , to , że Ty nie jeździłaś na wycieczki nie znaczy, że inni tego nie robią , każdy ma wybór
Byłam zimą w Lądku i nie mam powodów do narzekań , nie każdy chce jechać latem, ja np nie :kwiat:

pozdrawiam i dobrego wypoczynku wszystkim w Iwoniczu :) , a Tobie Martinko w Nałęczowie :)
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję Basiu :kwiat:
Przecież to kuracjusze tworzą klimat i albo sie w nim jest, albo nie. Oczywiście, że jadę, ponieważ w moim miejscu pracy nic mnie nie trzyma, oprócz kasy zapomogowo - pożyczkowej. :lol: :lol: :lol:
Ja Tobie też Basiu życzę zadowalających wyjazdów i Wszystkim innym kuracjuszom także. :!: :) :kwiat:
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2018 19:22

Post autor: Kuracjuszka_08 »

Ja bylam w maju w" Wiśle" i chociaż zabiegi takie sobie i całe sanatorium też to towarzystwo zrekompensowalo wszystkie niedogodności i bardzo miło wspominam . Mam nadzieję że zimą też będzie fajnie tylko w "klimacie" i życzę wszystkim przyszłym kuracjuszom udanego pobytu 😊 :kwiat:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No właśnie w Klimacie, w Iwoniczu zimą byłam również.
Haha. :roll: Nie chcę już. , ale byłam i wystarczy ;) .
Kuracjuszka_08
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2018 19:22

Post autor: Kuracjuszka_08 »

A ja się nie nastawiam pesymistycznie i tego się będę trzymać. Uważam że wszystko jest do przeżycia ;) :lol:
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jasne :!: :!: :!: ;)
Marek Ryszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lis 2018 10:00

Post autor: Marek Ryszka »

Ja jadę pierwszy raz do sanatorium, wysyłają mnie w zimie więc zobaczymy jak będzie. Mam nadzieję że towarzystwo będzie super i stworzymy sobie super klimat. Co do wycieczek się zobaczy. Paszport mi się skończył więc jak sięda to na dowód gdzieś pojadę.
ODPOWIEDZ