Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Man pytanie odnośnie l4. Jest wysyłane z sanatorium Wisła na początku czy końcu popytu. Jeśli na końcu to co zrobić? Urlop? Drugie pytanie. Czy można mieć swój czajnik elektryczny w pokoju?
W pracy zglaszasz że jedziesz do sanatorium możesz dac ksero skierowania na koniec pobytu wysylaja l4 . No chyba że chcesz wziasc sobie urlop na parę dni to l4 wystawią od dnia kiedy potrzebujesz . Mozna chyba rozdzielić l4 i wyślą za pare dni stycznia a potem resztę w lutym . Ja miałam czajnik swój w pokoju i nie było zadnego problemu .
No to tak jak masz od 26 to na pierwszej wizycie zgłoś jak bedziesz że potrzebujesz l4 do końca miesiaca za te parę dni bo inaczej dopiero jak będziesz mial l4 wystawione na koniec pobytu to Ci to zapłacą z wyrównaniem za te pare dni stycznia. Wiem że tak ludzie robili żeby mieć normalnie zapłacone za dany miesiąc
Ja jestem z Rydułtów koło Rybnika, ale jadę z Katowic lub Gliwic Neobusem. A ty czym jedziesz? Ja mam być 11:30 na miejscu. Jest nas już dwoje, może ktoś jeszcze dołączy.
Zakład pracy wie że wyjeżdżasz jaki problem żaden urlop.
Możesz mieć czajnik, ekspres do kawy co chcesz, zależy jakie masz podejście.
22.00. obowiązkowo na ośrodku.