Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No nie ,,,-tak nie może być.-żebyś była tam sama Mario,-jak nikt się do Ciebie nie odezwie przed 30 stycznia to ja ten swój turnus który mam zaplanowany na 23 stycznia w Iwoniczu Zdroju ,przerwę go i dalej będe kontynuował swoja rehabilitację w Rabce od 31 stycznia Umowa stoi?
No dobra Maria,-może Cię posłucham i nie zrezygnuje ze swojego turnusu,ale pamiętaj jak byś miała tam być nie daj Panie Boże sama,bez konkretnego Pana to tylko jedno kliknięcie do mnie i jestem.Pamiętaj.