Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Z tego co wiem to ten śnieg z nocy i dzisiaj, nieliczni dali radę pod górkę . Dopasowanych zabiegów i udanego pobytu w Iwoniczu. Chciałam tylko dodać, że bałwan się przewrócił, nie wiem czy na mój widok czy po Sylwestrze go trzyma
Witam Wszystkich w Iwoniczu. Ja też już podziwiam uroki, bo jestem po wizycie u lekarza i przydziale zabiegów. "Wisła " nie zrobiła na mnie miłego wrażenia a stołówka to już chyba "późny Gomułka". Mam nadzieję ,że jutro będzie lepiej. Pozdrawiam.
lidiab pisze: 02 sty 2019 16:18
Witam Wszystkich w Iwoniczu. Ja też już podziwiam uroki, bo jestem po wizycie u lekarza i przydziale zabiegów. "Wisła " nie zrobiła na mnie miłego wrażenia a stołówka to już chyba "późny Gomułka". Mam nadzieję ,że jutro będzie lepiej. Pozdrawiam.
Za to za oknem masz stok narciarski. Po lewo za budynkiem.
Tylko,że ja nie potrafię jeździc na nartach. Natomiast korzystam z basenu w KRUS-ie. Poznałam kilka fajnych dziewcząt i mam nadzieję, że wymyślimy COŚ na czas wolny od zabiegów. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.Lidka
Basia, nie wiem CO u mnie chcesz oglądać, ale zapraszam . Mogę nawet zaproponować kawę . A z wyjściem z ośrodka to za dnia faktycznie ciężko, bo upchali tych zabiegów tyle że ciężko zdążyć z jednego na drugi. Na szczęście są wolne wieczory .