Barbarka w Świnoujściu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Barbarka w Świnoujściu

Post autor: bozenag »

Proszę o pomoc co sądzicie o sanatorium Barbarka w Świnoujściu czy warto tam pojechać będę wdzięczna za opinie pozdrawiam
Awatar użytkownika
klaraklara
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2013 20:09

Re: Barbarka w Świnoujściu

Post autor: klaraklara »

Super sanatorium i położenie rewelacyjne dobrze trafiłaś
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Barbarka w Świnoujściu

Post autor: Selene »

Witaj Bozenag :kwiat:

Barbarka a obecnie ośrodek Interferie to dobry wybór. Kameralny ośrodek za przystępną cenę. Byłam w maju roku ubiegłego. Pokoje faktycznie tak wyglądają jak na stronie internetowej i takie maja wyposażenia. Ja miałam pokój 1-osobowy z balkonem od strony ogrodu. Do wyboru duża gama zabiegów. Wszystkie na miejscu. Posiłki: śniadanie i kolacja bufet, obiad dwa zestawy do wyboru. Posiłki smaczne i bardzo urozmaicone. Obsługa profesjonalna i bardzo życzliwa i zawsze uśmiechnięta. :) W ośrodku bardzo czysto wręcz sterylnie.
Jest maleńka kawiarenka, gdzie napijesz się dobrej kawy i zjesz świeże ciasto przy akompaniamencie fortepianu. Na tańce zaś otrzymasz od Pań w recepcji gratisowe bilety do pobliskiej Rybniczanki.
Jedyny problem to wi-fi bo w pokoju go po prostu nie ma. Jednie w holu recepcji jest bardzo dobry zasięg. No i 3/4 osób w ośrodku to Niemcy.
Bożenko :kwiat: jeżeli chcesz skorzystać to polecam. :D

Serdeczności :kwiat:
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4