Miłe słowa o ludziach z naszego forum

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 70 razy

Re: Miłe słowa o ludziach z naszego forum

Post autor: darek »

Miriam pisze: 12 sty 2019 21:17 Tak dla równowagi proponuję o wpisywanie w tym temacie pozytywnych i miłych komentarzy na temat współforumowiczów :mrgreen:
Napewno dażycie sympatią wielu więc.....niech ten temat temu służy :D
Jako pierwsza chcę wyróżnić ........napewno się zdziwicie .... :lol:
No wiadomo Maryann. Jest pozytywną,szczerą ,kulturalną i baaardzo mądrą kobietą ,jest moim powiernikiem i bardzo sobie cenię jej zdanie i cieszę się że ją spotkałam na swojej drodze. A przede wszystkim wie kiedy mną wstrząsnąć :lol: :serce:
A poza tym każdy na tym forum jest inny i każdy wnosi coś innego i to jest fajne. Więc przyjrzyjcie się sobie nawzajem i.....piszcie :mrgreen:
ok

Fajna zabawa tylko pytanko ile Osób Znam z realu a ile z portalu.
Swego czasu chyba Max zorganizował Ranking na Królowej-Króla Portalu skończyło się jak zawsze.
Podobnie było z Plusikami-Choć to rozwiązanie było dobre za Celne uwagi można było nagradzać tylko że niestety nie było limitu.
Gdyby tamto rozwiązanie było Nadal ,ale z możliwością TYLKO JEDNEGO Plusa-Wyróżnienia dziennie .

Osobiście Miriam dziękuję za wyróżnienie
-Ale nie jestem Godzien
-Jest tyle osób Pozytywnych ,osób Znających się Ja chyba powinienem znaleść się w kategori Największy INTRYGANT lub szubrawca tego portalu .
Wszak nie można wyróżnić Kogoś z kim nie miało się przyjemności znaleść może i traumatycznych sytuacjach.

Ja Osobiście w Tym Rankingu widziałbym może tylko Jedną Osobę ,która miała wpływ Duży wpływ na Mnie jak i na Portal
-Niestety tej osoby nie ma wśród Nas .
Nie chcę nikogo wyróżniać bo Mógłbym kogoś pominąć i obrazić

Oczywiście fajna Zabawa
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Maja,Selene ,pamiętamy :serce: :serce: :serce: !
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Post autor: Felice »

Znam wiele osób z forum z realnego życia. Wszyscy wiedzą,że jestem bardzo prostolinijna i szczera w kontaktach. Jeżeli coś mi się nie podoba,to mimo,że szczerość w ocenach jest mało popularna,jasno określam swoje stanowisko.
Jeżeli komuś ze mną nie po drodze to po prostu odchodzi. Jego wybór,jego decyzja. Nie gonię za nikim,bo mój wiek i podejście do życia mi na to nie pozwala.
Jest też wiele osób,których nie znam i bardzo lubię...lubię czytać ich wypowiedzi,bliskie mojemu jest ich postrzeganie problemu .
Jeżeli kogoś nie znam to nie mogę powiedzieć,że go nie lubię i w jakiejkolwiek formie oceniać.Może przy poznaniu okazać się kimś zupełnie innym.
Pozdrawiam tych co mnie nie znają,a nie lubią.😎
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 132 razy
Podziękowano: 60 razy

Post autor: Atina »

Fajny temat :) :kwiat: :)
Lubię ludzi i to forum...fakt nie z każdym mi także po drodze :roll: ale to normalne.
Cenię ludzi którzy są" prawdziwi" :D
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 18 razy

Post autor: BozenaMat »

A ja nie lubię takich publicznych......... lubię, nie lubię.
W większości jest to na pokaz. Już przerabiałam to na pewnym forum... wielka przyjaźń, psiapsiółki... a po pewnym czasie, ech szkoda mówić.
Dlatego wolę swoje uczucia, emocje okazywać czynami. Słowa łatwo lecą....... czasem zbyt łatwo.

A tak bezosobowo. Lubię to Forum, lubię sporo ludzi... z niektórymi jestem blisko, lubię z nimi pisywać... inne osoby czytuję, lubię ich pisanie..... uśmiecham się wtedy i z tym uśmiechem ruszam dalej... w realny świat :)
forumowicz

Bożenko ♥️
Prawdziwe relacje z realnymi ludźmi są najbardziej wartościowe. Cieszę się, że tak wielu Forumowiczów taką właśnie przyjaźń pielęgnuje.
I to najbardziej fantastycznarzecz na świecie mieć do kogoś bezgraniczne zaufanie i być w stosunku do niego bezwzględnie lojalnym.
I takich kontaktów wszystkim życzę.
forumowicz

Bożenko , jakbyś mi z ust pewne myśli wyjęła...

Cóż , ja także jestem przeciwna jakimkolwiek rankingom , plebiscytom , "człowiekom" forum, itp...
Z częścią forumowiczów znam się osobiście , z częścią tylko wirtualnie . Nigdy nie dążyłam aby za wszelką cenę ktoś mnie polubił i odwrotnie , ja również nie muszę wszystkich lubić . Niemniej staram się zachować szacunek , chociaż czasami z tym trudno .
Z niektórymi bardzo rzadko wymieniam spostrzeżenia, ale są mi w jakimś sensie bliscy. Jeśli ktoś jest już dość długo na forum to wierzcie można go "ocenić" , bez znaczenia czy w nicku ma Jan Kowalski czy Yan - pisząc pokazuje siebie takim jakim jest .
Ja jestem dość otwarta , ale nie za wszelką cenę , jakaś hermetyczność we mnie funkcjonuje .

wszystkiego dobrego

Bibi :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Hmmm, mówią że przyjaciół poznaje się w biedzie .W najgorszym momencie mojego życia poznałam Słoneczko .W dużej mierze dzięki niej przebrnęłam .... a raczej chyba powinnam napisać przeciągnęła mnie za kudły przez ten trudny okres i dzięki jej za to wielkie.
Chyba minęło już 5 lat (tak mi się wydaje) odkąd się znamy i ...nadal mamy o czym gadać godzinami ,mój małż jest nawet chyba ciut zazdrosny o tę naszą więź :D :D :D :D A teraz śpi chora, a ja nie mam się do kogo odezwać :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Post autor: Felice »

Wszelkim rankingom,plebiscytom i tym podobnym plusikom ja również mówię nie...
Ale nie mam nic przeciwko temu,żeby o kimś ciepło powiedzieć i myślę że autorka tematu taki zamysł miała.
Nie zakładam również by te miłe słowa były na pokaz. Kto chce na pokaz żyć to nie tylko jego słowa,ale i czyny takie będą.
Forum to jest jakaś część naszej codziennej egzystencji. Nie jesteśmy tu za karę przecież.
Realne relacje są najbardziej wartościowe i miłe że są takie ,które zaczęły się tutaj. Dlaczego o tym fajnie nie napisać?
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Miriam »

O właśnie Felice to miałam na myśli. Osobom które nie zrozumiały zamierzenia tematu polecam przeczytać jeszcze raz pierwszy post :mrgreen: miało być miło i dla równowagi i tyle :P
Nie na pokaz. I proszę nie doszukujcie się drugiego dna bo go nie ma . Dla mnie wszyscy jesteście jedyni w swoim rodzaju :mrgreen: :serce:
ODPOWIEDZ