KUDOWA-ZDRÓJ Oddział Uzdrowiskowy Sanatoryjny dawny 24WSZUR

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Re: KUDOWA-ZDRÓJ Oddział Uzdrowiskowy Sanatoryjny dawny 24WS

Post autor: biedroneczka »

Witajcie Kochani :) Jestem w Kudowie od kilku juz dni ale dopiero teraz mam chwilke wiec pisze szybciutko :) Sanatorim jest usytuowane w centralnej czesci Kudowy-Zdroju a jednoczesnie ukryte w glebi wsrod drzew i z dala od gwaru ulicznego. Sklada sie z kompleksu budynkow w wiekszosci wyremontowanych i wyposazonych w nowe sprzety uzytkowe. Ja mieszkam w glownym budynku w pokoju dwuosobowym z przedpkojem, lazienka i balkonem, ktory jest jednoczesnie polaczony z innymi pokojami na tym pietrze. Warunki super ! Baza zabiegowa na miejscu i jak na razie niezly chaos ale mamy nadzieje, ze to sie unormuje. Jedzonko, jak dla wiekszosci smaczne, moze wielkosc porcji nie powala ale dla mnie wystarczajaco. Na razie jstesmy na etapie poznawania sie ale dwa wieczory w Piekielku juz zaliczone :) Samo miasteczko jest dosc rozlegle i bardzo wiele miejsc do spacerowanie. Ogromny park Zdrojowy z Gora Parkowa skad jest piekny widok na okolice. Na razie dzisiaj wyciecza do Skalnego Miasta w Czechach. wiec wrazenia opowiem wkrotce. Zreszta w planach bardzo bogaty kalendarz imprez i wycieczek, ze nie bardzo wiem czy lepiej sie kurowac na zabiegach czy jezdzic zwiedzac, bo niestety czesc zabiegow jest w godzinach popoludniowych i trzeba niezle sie nakombinowac, zeby wszystko pogodzic. Na razie to wszystko, przepraszam za brak polskich liter w tekscie ale niestety tak chwilowo bedzie w moim pisaniu. Pozdrawiam, Biedroneczka :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

BIEDRONECZKO udanego pobytu czyli kuracji w budynku jak i poza budynkiem sanatorium ;)
Skalne Miasto jest SUPER :!: :!: :!:
:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Biedroneczko o Kudowie słyszałam od swoich przyjaciół ,że jest pięknie i to potwierdzasz :)
Miłego wypoczynku i pięknej pogody .
Dodatkowy plusik jeszcze dzisiaj za opis :kwiat:
Pozdrawiam ciplutko. :kwiat: