GIENIA pisze: 02 lut 2019 16:19 Duszyczko , Andy .... lizanie , podgryzanie itp ..... czy Wy o tym pytonie rozmawiacie![]()
![]()
Paczka z Olecka
Re: Paczka z Olecka
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 10 razy
Ufff...to dobrze że miesięcy. Temu takie szczupłe i długie są.ANDY12345 pisze: 02 lut 2019 16:37 Miesięcy miesięcy Duszyczko gady mają inną przemianę materii ,....... Gieniu ale to na podwieczorek lub jako przystaweczka aby apetytu nabrać a nie najeść się![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obserwował do czego będzie pasować.Do ziemniaków czy bardziej kuchnia azjatycka..GIENIA pisze: 02 lut 2019 16:41 Mówiła , że łaził za nia dosłownie wszędzie , obserwował ją , był inny niż zazwyczaj .... ciarki mi przechodzą![]()
-
Gość
Duszyczko, to nie psy są niebezpieczne tylko ludzie. Żaden pies nie ma w naturze agresji. To lodzie uczą ich tych zachowań. Ja mojego nigdy nie szkoliłem ani nie wymuszałem na nim jakichś dziwnych zachowań. On jest taki jaki się urodził i jest na prawdę bardzo kochany. Jest to już mój drugi duży pies bo wcześniej miałem owczarka długowłosego, wyglądał jak Komisarz Aleks, i też nigdy go nie szkoliłem a mimo to też kochał dzieci i potrafił się nimi zaopiekować. Dzieci mogły biegać po podwórku z otwartą bramą, a on pilnował aby któreś z dzieci nie wybiegło na ulicę pod samochód. Mogły z nim robić wszystko nawet na nim siedzieć i nie miało to znaczenia czy to były dzieci które znał czy też obce. Także te opowieści o groźnych psach niech opowiadają głupszym od siebie. Pies jest taki jak właściciel go wychowa i nauczy. A co do Elci to karmię ją szczurami i myszami 1 szt na dwa tygodnie. A tak apropos to taki ratlerek czy jork są bardzo niebezpieczne dla mojego psiuna bo łatwo mogą go zabić. Dlatego unikam kontaktów tych piesków z moim Bastusiem.Duszyczka pisze: 02 lut 2019 11:54 Nie inaczej Alutko....Twoje toasty i syropek Yst-ego.![]()
Tylko nadal jestem bardzo osłabiona.Ledwie nogami ciągam.
Pytonek....hmmm...Jak często jada?Dusi swoje sniadanka?
Piesio przytulak.....super.A może tylko on próbuje ludzi?
![]()
![]()
Wokół tej rasy tyle mitów nastało że ciężko patrząc takiej psiuni w oczy nie myśleć jednocześnie o ewentualnej drodze ewakuacji.
Ja tak mam.
![]()
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 10 razy
Post autor: Duszyczka » sob 02 lut 2019, 14:57
Lizanie.ssanie tylko bez ząbków. Ok....zrozumiałam i zakodowałam.