Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ysy1 pisze: 04 lut 2019 10:40
Ja też mieszkam w lesie chociaż w Gdyni. W okół stawy i cisza. Tak lubię. Mieszkałem w samym centrum Gdyni i wyprowadziłem się na obrzeża miasta, wybudowałem dom i jestem szczęśliwy bo kocha ciszę, spokój i naturę.☺
No to pięknie. .. Gratulacje.Macie tam piękne tereny.Ja zakochana jestem w Rewie.Zawsze tam jedziemy na jeden dzień lub drepczemy z buta wzdłuż brzegu zatoki przy odpływie .