Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Duszyczko sama się uwięziłam, chciałam na dwa dni ugotować, żeby jutro mieć luzik, nie przewidziałam tylko że taka pogoda się wyklaruje. Nie zdążę na spacerek Dzięki za chęć pomocy kochana Teraz +3 i wiosna
A ja już wróciłem z zakupów i dziś na obiad będzie Wątróbka Drobiowa po wietnamsku z ziemniaczkami purre i maślanką.
Wieje, szaroburo i +0,5 stopnia. Brrry
Alutko, maślanka do popicia, bo doskonale do tego pasuje. A po Wietnamsku to tylko taka szumna nazwa a w sumie robisz jak zawsze tylko jak już usmażysz wątróbkę to dodajesz ok 5-6 łyżek sosu SŁODKO-PIKANTNY CHILI Tao-Tao i czekasz do odparowania, można jeszcze dodać łyżkę sosu sojowego jasnego. Ja raz go dodaję a raz nie. Jak go dodasz to nie dajesz soli. Wątróbka jest lekko pikantna.