Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewucha, bardzo dziękuję , przeczytałam wszystko co napisała Tojka i moje nastawienie jest już ok. W sumie to szkoda, że to nie maj ale lubię morze o każdej porze roku, aby tylko nie padało .
DORO pisze: 07 lut 2019 18:53
Ewucha, bardzo dziękuję , przeczytałam wszystko co napisała Tojka i moje nastawienie jest już ok. W sumie to szkoda, że to nie maj ale lubię morze o każdej porze roku, aby tylko nie padało .
I tak trzymaj ja bede w marcu równiez nad morzem tylko w przeciwnym kierunku Kołobrzeg pozdrawiam i wszystkiego dobrego
Doszły mnie słuchy, że kolejny wniosek o prewencje z ZUS można składać dopiero po roku od powrotu. Wiadomość od doktora, który też korzysta z takiej formy rehabilitacji. Ktoś coś wie w tym temacie? Dodam, że ów doktor przeżył to na własnej skórze.
Absolutnie nie, można się starać raz w roku, chyba że tak jak "hanys" dostał podwójne ale to są wyjątkowe przypadki. Orzecznik na komisji decyduje czy przyznać, wielokrotnie poruszany był już ten temat. Pozdrawiam.
Wiem, że temat był wałkowany ale mamy początek roku a z ZUSem to nigdy nic nie wiadomo, tym bardziej że info mam od lekarza, który trzy tygodnie temu dostał odmowę i takie info.
Chyba jednak kolega doktor, kiepsko poinformowany . Byłam na prewencji 7 miesięcy wstecz , teraz składałam wniosek i przyznano rehabilitacje w systemie stacjonarnym.
Ewucha pisze: 07 lut 2019 14:39
Doro jedż i nie przejmój sie Tojka była i przeżyła
w tym roku mam komisje w Walentynki
i marzę, abym znowu dostała Perłę w Międzywodziu
wbrew opiniom wiekszości - mnie tam było dobrze, ale faktycznie raczej ciepłe m-ce sie tam sprawdzaja
po komisji sie odezwę, jak to jest w ty roku w P-niu