Romanse w sanatoriach

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.

Co sądzisz o romansie w sanatorium?

Jestem przeciwna(y), mój partner mnie zdradził w sanatorium.
3
4%
Jestem przeciwna(y).
8
10%
Jest mi to obojętne. Sam(a) nie wdaję się w romanse.
29
37%
Popieram. Sam(a) bym chciała.
19
24%
Popieram. Przeżyłam(em) taką historię.
19
24%

Liczba głosów: 78

forumowicz

Re: Romanse w sanatoriach

Post autor: forumowicz »

MAX pisze:cześć! jak z wyjazdem do Krynicy? Jarku napisz maila do mnie,zmieniałem program pocztowy i zniknąłeś do adresów
?
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Po prawie trzech miesiącach możemy podsumować ankietę.
Okazuje się, że połowie głosujących obojętne jest to czy ktoś inny wdaje się w romanse czy nie, ważne jest prawdopodobnie to, by czyjeś romansowanie nie przeszkadzało, nie narzucało się na życie osób niezainteresowanych.
Prawie połowa głosujących jest zainteresowana flirtem w sanatorium lub też już zdołała przeżyć jakąś przygodę.
Tylko ok 10% głosujących jest przeciwna wszelkim romansom.
Ciekawe na ile wyniki ankiety możemy odnieść do innych dziedzin życia, nie tylko do okresów pobytu w sanatorium? Faktem jest, że dla chcącego nic trudnego więc prawdopodobnie wyniki byłyby całkiem podobne.
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

A właściwie to komu przeszkadzają romanse w sanatorium :?: i gdzie ich nie ma :?: .Jak ludzie mają ochotę sobie poromansować to niech romansują mnie już takie rzeczy nie dziwią a nic się nie dzieje bez przyczyny. Widocznie w domu mają czegoś im brakuje.Zresztą czy aby nie przesadzamy patrząc na ludzi bawiących się czy idących pod rączkę a może ZAZDROŚĆ niektórych zżera .
Pozdrawiam :)
monika
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2011 17:04

Post autor: monika »

Widze Rychu ze lubisz poprawiac nie tylko moje wypowiedzi ....
forumowicz

Ciepełko,słoneczna pogoda..,nareszcie lato i czas na romanse...!!! Piszcie i pochwalcie się. Poczytamy i rozmarzymy się trochę.Pozdrawiam. ;)
forumowicz

Są,i będą,jest to jakaś odmiana :D Kilka par trafia się na każdym turnusie :lol: ,ale to jest fajne,jak z tym się kryją :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ