Sanatorium Wital w Gołdapi

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: forumowicz »

W tym zakresie to się pewnie nie zmieniło. Internet wifi sanatoryjna sieć bardzo dobrze odbiera na pewno na 1 piętrze przy bibliotece no i pewnie w pokojach niedaleko. Raczej ze swojego internetu a bardzo nie skorzystasz. Zasięg sieci w zasadzie każdej dość słaby. Transmisje danych fakt w telefonie wyłącz bo ruskie sieci ogołocą Cie. I automatyczną siec w telefonie najlepiej wyłączyć i ustawić ręcznie tylk swoją.
Mangue
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2019 18:28
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: Mangue »

Dzięki za odpowiedź:)
kaksa20
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2018 01:42

Post autor: kaksa20 »

Ja jestem w twj chwili w goldapi. Lapie tutaj tylko siec plus. Play slabo. Ja kupilam starter plusa. Normalnie mam orange. Tej sieci wogole nie.lapie. play jak podepniesz pod plusa to tak. Jesli chodzi o basen na 24 dni masz 6 razy basen po 20 min wiec.slabo sie oplaca. O 7.30 jest sniadanie a od 8.30 sa zajecie. Telewizor jak ktos chce.50 zl od pokoju. W kazdym pokoju jest tel.
kaksa20
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Wifi tylko jest przy bibliotece. Wycieczka do wilna 145 zl. Bylam ale bardzo duzo chodzenia. I godz tylko czasu wolnego. Za droge pieniadze oddawaja w ostatnim tyg pobytu.
Art
Na forum od: 12 lut 2019 07:59

Post autor: Art »

Witam.
Mam skierowanie ZUS na 11.04.2019 do Witala w Gołdapi.
Jadę własnym samochodem z okolic Konina - mogę kogoś zabrać.
bolus789
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2019 22:32
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: bolus789 »

kaksa20 pisze: 11 lut 2019 14:56 Ja jestem w twj chwili w goldapi. Lapie tutaj tylko siec plus. Play slabo. Ja kupilam starter plusa. Normalnie mam orange. Tej sieci wogole nie.lapie. play jak podepniesz pod plusa to tak. Jesli chodzi o basen na 24 dni masz 6 razy basen po 20 min wiec.slabo sie oplaca. O 7.30 jest sniadanie a od 8.30 sa zajecie. Telewizor jak ktos chce.50 zl od pokoju. W kazdym pokoju jest tel.
Witaj czyli tv fizycznie nie ma w pokoju dopiero jak zapłacisz to przyniosą dobrze zrozumiałem 😎😎
kaksa20
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

tv jest w pokoju. tylko go.wlacza dopiero jak sie zdeklarujesz ze chcesz ogladac
Artur 67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2019 11:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Artur 67 »

Witam. Ja lecę 22.02.na kardiologię.
pycho4
Na forum od: 15 sty 2019 23:40

Post autor: pycho4 »

Skąd jedziesz kolego? Też jadę 22 02 na kardiologię. Orientujesz się o której tam się najlepiej zalogować?
Marzanna26
Na forum od: 18 lut 2019 19:32

Post autor: Marzanna26 »

Witam.
Mam skierowanie od 11.04. Może ktoś jedzie z okolic łodzi i ma wolne miejsce w samochodzie?
ODPOWIEDZ