Iwonicz Zdrój - Sanvit

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Re: Iwonicz Zdrój-san Vit

Post autor: bogjan »

Pozdrawiam Krystyne,Grażynkę i Anię.Bodzio.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Iwonicz Zdrój-san Vit

Krystyna,Grażyna przepraszam, że nie mogłem być w Zdrojowej w środę o godz.15-tej.Sory padał deszcz i o godz.15.30 wyjechałem do domu.Pozdrawiam.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Iwonicz Zdrój - Sanvit

Pozdrawiam Krystyne,Grażynkę i Anię.Bodzio.
kuracjusz amator
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2013 14:07

Re: Iwonicz Zdrój - Sanvit

Post autor: kuracjusz amator »

Uzupełniająco dodam:

Przed budynkiem sanatorium jest ławeczka i krzesełka. Można posiedzieć przed śniadankiem, obiadkiem czy kolacyjką i wymienić poglądy z innymi kuracjuszami. Później rozpoczyna się "akcja odchudzanie" :lol: znaczy wymarsz na posiłek. Schudłem jakiesik 2,5 kg, ale nie chodziłem głodny. Nie wyglądam jak "piąty etap reformy" :D . Starsze pokolenie wie o czym piszę.

W recepocji jest dwie fajowe młodziutkie dziewuszki. Jedna blondyneczka a druga szatyneczka. Kiedy stoi się za ladą jako interesant to widoki są... przecudne na ich ciałka :roll: . Więcej nie piszę, pozostawiam wyobraźni czytających. Są też i teściowe. Też są fajowe.

Do sanatorium można przyjechać rowerem i przechowywać go w hydroforni. To też jakieś rozwiązanie. W ankiecie napisałem, aby pomyśleli o wydzielonym pomieszczeniu na rowery, wszak cykloturystyka jest coraz bardziej popularna.

Prośba do czytających: jeśli akceptujecie moje posty to kliknijcie na kciuk z palcem skierowanym do góry. Utwierdzi mnie to w przekonaniu, że to co piszę nie idzie na marne :D .
binka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2013 15:01
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Iwonicz Zdrój - Sanvit - cechy bardzo pozytywne

Post autor: binka »

Wlasnie wrocilam z sanatorium Sanvit w Iwoniczu zdroju..Poniewaz wczesniej czytalam tutaj na forum opinie odnosnie tego osrodka rozne,,,glownie negatywne,,dlatego uwazam za stosowne tez podzielic sie moimi wrazeniami..Otoz drodzy kuracjusze,,, zabiegi byly na miejscu,,dla mnie to bardzo duzy plus ,szczegolnie jesienia..cieplo w pokojach ,,wszyscy pracownicy tego osrodka,,,poczawszy od lekarzy po cala obsluge hotelowa,,,dzial rechabilitacji sa wspanialymi ludzmi ,,oddani swej pracy i nam kuracjuszom,,przemili kazdego dnia ,,nigdy nie robili problemu nikomu ..nawet jesli ktos sie spoznil na zabiegi,,,z usmiechem zostal poinformowany,,,ze zaraz bedzie mogl zabieg wziasc..moze kuchnia troszke byla skromna,,ale dla mnie porcje byly wystarczajace,,,nigdy procz owocow nic nie dokupywalam..pokoje przestronne i czyste,,,czesto zmieniane reczniki,,,kazdego tygodnia,,czego w innych osrodkach nie bylo....pozdrawiam goraco i jak najbardziej polecam osrodek Sanvit kuracjuszom..A ze swej strony bardzo dziekuje za mily pobyt calej ekipie osrodka tj lekarzom, dzialowi rechabilitacji ,,po recepcje i obsluge kuchenna i hotelowa,wszystkim pracownikom,,wielkie dzieki...pobyt byl bardzo udany..Barbara Porzezynska.
ODPOWIEDZ