Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Emmo
Ja również pytałam czy ktoś jedzie do Nałęczowa 09 03 2019 ale do tej pory nikt się nie odezwał
O ile nie załapiesz się na jazdę samochodem ,to jak jedziesz czym
Bo my wyruszamy z Gdyni autokarem do Lublina i potem do Nałęczowa a z Nałęczowa TAXI pod tą górę bo
nasze sanatorium jest najwyżej Pozdrawiam
Janku 19557
Czytając forum wiem że masz dużo rad dla nas kuracjuszy
to może i mnie poradzisz ,jestem w Lublinie o godz 6,30 wiem że są jakieś połączenia z Nałęczowem
Poradż jak naj szybciej dojechać i czym
Z dworca głównego masz busa o 6,50,, 7,20 i 740 . Na miejscu taxi bo do tych wąwozów jest ze 2 km. Możecie też spróbować dogadać się z kierowcą busa . Po parę zeta i jak będzie miał czas to podrzuci. Możesz to sprawdzić na e-podróżnik
Dziunia123 pisze: 17 lut 2019 07:23
Emmo
Ja również pytałam czy ktoś jedzie do Nałęczowa 09 03 2019 ale do tej pory nikt się nie odezwał
O ile nie załapiesz się na jazdę samochodem ,to jak jedziesz czym
Bo my wyruszamy z Gdyni autokarem do Lublina i potem do Nałęczowa a z Nałęczowa TAXI pod tą górę bo
nasze sanatorium jest najwyżej Pozdrawiam
Dziunia , podobno najlepiej jechać do Warszawy a z tam są bezpośrednie do Nałęczowa .
Emmo
Tak wiem że do Warszawy ale chcę być jak najszybciej na miejscu
A tak jak jadę z Gdyni autokarem to będę o pięć godzin szybciej jak pociągiem
a oto mi chodzi
Janie
Dzięki za informacje postaram się dogadać z kierowcą