Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
forumowicz

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: forumowicz »

Właśnie wróciłam z kolacji urodzinowej mojej najlepszej przyjaciółki. Kameralnej bardzo. Mamy zwyczaj testowania nowych lokali. Smak sody oczyszczonej z mrożonej szarlotki na ciepło czuję nadal. 😁 i smak brudnej blaszki. 🙄 niestety wciągam nadal leki ale jest lepiej porównując do weekendu. No i pora ogarnąć dalszą część historii.
Cygano musisz mi kiedyś zdradzic co robisz, jak fajnie, że praca daje tyle energii
Gosiu....nie myśl...pokochaj. Nie wyobrażam sobie życia bez zwierzaka. szczurki kocham...tyle, że żyją zbyt krótko. Imię dla mieszczącego ogarniemy , trening slowny także 😉
Bożenko życzę szczęśliwego finiszu okraszonego uśmiechem mamy. Wróć i....pisz ze mną. 😗
Gieniu Andrzejku ściskam. ☺️
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Dziękujemy Florciu i życzymy szybkiego powrotu do zdrówka, trzymaj się ciepło i kolorowych :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dobry wieczór :kwiat:
A co tutaj taka cisza :?:
Udało mi się umyć okno i zrobić porządek w pokoju....jutro ruszam dalej z pracą. ....
Pozdrawiam wszystkich :serce:
Florka :kwiat: jak zdrowie :?:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dycham, dopiero klapłam. Niestety zaprątkowałam mamę. Krupniczek na jutro pyrka. Okna brudne jak cholera ale deszczyk pada więc jestem usprawiedliwiona. 😉 po deszczu pachnie wiosną, ziemią...kocham ten zapach.
Jutro siadam i piszę. Nie ma bata.
Trzymajcie się cieplutko.😗
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Florciu, jesteś usprawiedliwiona zawsze mówię że może padać :lol: :lol: :lol: , a tak na poważnie....... widzisz drzewa za oknem ? to nie są brudne ;) :lol: ...... tak chyba Margotka lub Nutka powiedziała :D
Już nie prątkuj tylko do zdrówka wracaj bo święta się zbliżają :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień Dobry :kwiat: to mamy środek tygodnia i to jaki cieplutki.... :D
Pozdrawiam Wszystkich :serce:
Bożenkę :kwiat:
Florkę :kwiat:
Cyganę :kwiat:
Genię :kwiat:
no i naszego rodzynka Andrzeja :kwiat:
Spokojnego dnia życzę...jak czas pozwoli to potem zajrzę...teraz idę na deskę i poskakać na drabinie... :lol:
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Cygana »

Witaj Gosiu :kwiat: pozdrawiam Wszystkich... a wymieniać nie będę żeby kogoś nie pominąć...Gosiu Ty uważaj na tej drabinie, myślę że deskę to masz opanowaną ,ja może w sobotę zaprzyjaznie się z drabiną :roll: Miłego dnia życzę Wszystkim...coś zostawiam :serce: https://youtu.be/oG6pEolAKm8
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Masz rację Cygano :kwiat: zapomniałam jeszcze wymieniać. ...czytających i odwiedzających kamienicę :serce:
Z drabiny już zeszłam :D teraz deska ale teraz kilka minut odpoczynku :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A co Wy Dziewczyny do cyrku chcecie się zapisać ? :lol: :lol: :lol: mało Wam prac domowych ?.......... to powiedzcie przyjadę i pomogę ;) :D :D :D
Gosiu u mnie słoneczko to grę wstępną prowadzi...... wychodzi....... zachodzi..... ale najważniejsze że nie pada to przy okazji nie spacer ale marsze uskuteczniam. Za tydzień na komisję, zobaczymy co orzecznik orzecze :o
Miłego i słonecznego dzionka dla wszystkich :D
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

Florka pisze: 19 lut 2019 21:34 Jutro siadam i piszę. Nie ma bata.
Czyżby dziś Florcia okrasiła jakąś historyjką moje popołudnie albo wieczór? :D
Pisz dziewczyno, pisz..... bo ja na razie to jestem jak przekłuty balonik......... wreszcie siadłam na pupie i.... powietrze ze mnie uszło :D Jednak nie da się non stop na maksymalnych obrotach, trzeba co jakiś czas zwolnić i naładować baterie :) Co niniejszym przez najbliższe dni zamierzam czynić.

A tak w ogóle to witam serdecznie i uroczego popołudnia tudzież wieczorku życzę :)
ODPOWIEDZ