Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
A tak w tym roku planuję się wybrać. Raz byłem tam i mi odpowiadało, dlatego jestem ciekawy co aż tak było nie tak, żebym sobie mógł porównać. Pozatym nie troluję ni nic, jak widzisz na forum jestem juz długo, w przeciwienstwie do Ciebie.
No jestes dlugo stąd moje podejrzenia o troling a moj krotki staż swiadczy o tym ze są inne ciekawsze miejsca w necie. Co do konkretow, przyjechalem tu z nakazu(zeslania) przez zus odmowa grozila zaplaceniem kosztow w wys 8tys (za te pieniadzej Dubaj all inclusive 2tyg). Stolowka blok b , faktycznie stołówka, stare drewniane stoly a ich szpetota ukryta pod obrusami (slowo obrus w tym wypadku to nadizycie) miejsca przy stole dla pojedynczej osoby na szerokosc krzesla, same krzesla pretowo plastikowe ochyda. Co do zastawy przekroj uzywanych przez lata sztuccow talerzy... aaaa I ta budka na wiezdzie pierwszy kontaltktkt z placowką dla kogos kto przyjechal autem nie recepcja tylko ten kiosk gdzie siedzi stroz I rejestruje wjezdzajace auta , smrod petow niedomytych pach I psującyvh sie zębow na etapie zapalenia okostnej... Kawiarnia blok A pani za ladądą zawsze udaje ze cie nie widzi, jest to budynek dla "somatycznych" czyli osob m.in.przyjmujących psychotropy a w kafejce alko co prawda tylko piwo ale jednak. W pokojach czysto sucho ciepło, ale wieszaki w szafach I te radyjka poowijane kablem, posciel ech... W godz.22:00 6:00 wejscie do budynku zamkniete , rozumiem dobrze nawet ze wzgledow bezpieczenstwa ale pani pielegniarka obudzona o 22:20 zwymyslala kolegę zapewne pracuje od czasu jak placowka ta byla miejscem przetrzymywania internowanych. Jedzenie, najtaniej, mało, niestetu niesmacznie I jednolicie bez podzialu na osoby o okreslonym rodzaju diety( mamy 21wiek I np.w wiezieniach wiezniowie jedzą posilki z podzialem na okreslony typ,/dietę). Przyponinam jesteśmy w Gołdapi koszt 8tys -miejscu skazanym po sezonie na marazm. Zabiegi jak pisalem wczesnie dla osoby po zawale rowerki z pomiarem wydolnosci spacer, spacer z kijkami , spacer po schodach jakis tam relaksacyjne, to byl prawdziwy barejowski "miś". Basen tylko w ramach cwiczen nic dodatkowo ponadto I tyle. Wi fi w korytarzu, nie wiem jaki transfer chyba najtanszy a przypominam brak zasiegu. Dodatkowo auto 14zl doba I tv ok 50zl za pobyt od łebka w pokoju dwuosobowym. Zaleta- tania wycieczka do Wilna autokar obiad I przewodnik 150zl. Lekarz praktycxnie niedostepny dla osob ktorym potrzebna jest konsultacja dotycząca biezacego stanu zdrowia np ktos ma gorączkę albo paprze mu się rana na klatce piersiowej po bajpasach, w tym ostatnim wypadku odeslali goscia we wlasnym zakresie do pogotowia.Jesli ktos liczy ze mu pomoze to sanatorium to siě myli co najwyzej wroci w formie podobnej z ktorą przyjechal natomiast dla osob ktore jeżdżą do Spa czy innych uzdrowisk czy sanatoriow Gołdap to szok I upokorzenie.
No fakt, jakoś za bardzo pobyt Ci się nie udał. O warunkach w budynku B to nic nie wiem, chodzilem tam tylko na wanny z wodą. A z opisu widać, ze się chyba trochę zmienilo. Dzięki za informacje.
Forum mi sie podoba bo jest miejscem gdzie mogę odreagowac swoj pobyt w. Co do "Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach"-chwile spędzone w Gołdapi nie zapierają, proszę nie trolować. Pozdr.
Cześć Leon, miałeś wybór miejscowści co do wyjazdu na rehabiltcję ZUS czy raczej nie? Sam się boje jak wcisną mi taka dzuirę pod ruską granicę- uklad krqżęnia.Podają w wykazie ZUS :Augustów, Supraśl, Gołdap, Stegna, Wieniec, Inowrocław i Kamien Pomorski.