Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To nie chodzi by nadążać bo na ogół zawsze jedno drugie wyprzedza, ale by w końcówce znaleźć się obok.... by nie zostać w tyle
No cholerka, czy ja mam do czynienia z małolatami?
Chyba sobie idę, bo się zakapućkam z tym wulkanem i "lawą"
Witaj Basiu........... Pozwolisz, że tak będę się do Ciebie zwracała??
Popijam dobrą kawkę, za chwilę drugi odcinek dobrego serialu (Winni) i........ słoneczko wabi, by zerknąć, co też w ogrodzie się dzieje. I pewno z godzinkę tam popracuję
Miłego dnia życzę
Nazbierało się trochę Basiu...jadę do przychodni zawieść recepty...bo nie mogę się dodzwonić potem z pieskiem na spacer i pół dnia nie ma..ale to takie prace miłe dla zdrowia...nie ,nie nie sprzątam w domu..