Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Arto11 pisze: 12 lut 2019 23:33
Witam, również wybieram się do uzdrowiska Wisła w Iwoniczu Zdroju na turnus 19.02.2019. Wybieram się samochodem z Sosnowca i mogę kogoś zabrać po drodze, podróż na pewno wtedy szybciej zleci. Jak ktoś będzie chętny proszę o info
Witam ja tez jutro jade do Iwonicza i jestem z Dabrowy.Czy nadal masz wolne miejsca?
Arto11 pisze: 12 lut 2019 23:33
Witam, również wybieram się do uzdrowiska Wisła w Iwoniczu Zdroju na turnus 19.02.2019. Wybieram się samochodem z Sosnowca i mogę kogoś zabrać po drodze, podróż na pewno wtedy szybciej zleci. Jak ktoś będzie chętny proszę o info
Witam ja tez jutro jade do Iwonicza i jestem z Dabrowy.Czy nadal masz wolne miejsca?
Niestety nie moge jeszcze do ciebie napisać priv bo jestem za krótko. A jak inaczej sie z toba skontaktować?
Witam i pozdrawiam, ja właśnie przed chwilą wróciłam z "WIsły" , jak interesują Was jakieś szczegóły to polecam poczytać "dyskusję" osób z turnusu 02.01 do 25.01 na , którym jedna z dziewczyn bardzo trafnie podsumowała wszystko wierszem lub naszą " dyskusję "- turnus od 26.01 do 18.02